Νέα Προϊόντα

ανα σελίδα

Mystique - Jolly Roger - Mix and Vape Ταξιδιάρικη γεύση για τα άβατα των γεύσεων σας . Μία "γήινη γεύση" που σας πάει στα άγνωστα πέρατα των θαλασσών με μόνη πυξίδα την αίσθηση της γεύσης ...

11,90 €

Mystique - Temptation - Mix and Vape Πλανεύτρα γεύση , όξινη και γλυκιά ... τρομερά απατηλός συνδυασμός που σε κάνει να "χάνεσαι" στο υπερπέραν .

11,90 €

Mystique - Reflection - Mix and Vape Αισθησιακή γεύση που δημιουργεί μια μυστήρια και γλυκιά αντανάκλαση της ψυχής... Σε ταξιδεύει νοερά στο φανταστικό κόσμο των γεύσεων ...

11,90 €

Mystique - Artist - Mix and Vape Καλλιτεχνική απεικόνιση φρουτένιων και γλυκών συνθέσεων σε ένα μοναδικό γευστικό σόλο-κοντσέρτο αισθήσεων ...

11,90 €

Desire - Mad Dog V2 RDA O Mad Dog V2 είναι ένας νέος εξαιρετικός dripper ατμοποιητής της Desire , διαμέτρου 24mm .

39,80 €

SXK - Le Supersonic RDA O Le Supersonic έρχεται από την SXK , κορυφαία στις κλωνοποιήσεις και πρόκειται για έναν επισκευάσιμο dripper ατμποιητή .

28,80 €

Timesvape - Apex RDA O Apex της Timesvape είναι ένας ατμοποιητής διαμέτρου 25mm που ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό deck του με 16 posts για στήσιμο είτε μονών , είτε διπλών αντιστάσεων .

39,80 €

Vapefly Nicolas Replacement Coils Αντιστάσεις για τον ατμοποιητή Nicolas της Vapefly .

2,98 €

Vapefly - Nicolas MTL Sub Ohm Tank O Nicolas της Vapefly είναι ένας ατμοποιητής 22 χιλιοστών που δίνει έμφαση στην άριστη απόδοση της γεύσης . 

29,80 €

IPV Xyanide 200W Ένα δυναμικό mod που ξεχωρίζει για το στιλ και τη χρηστικότητά του .

99,80 €

Innokin - Zenith Εργαστασιακός, εύκολος στην χρήση και με εξαιρετική γεύση είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε !

29,80 €

Crafty Vaporizer Για την Storz & Bickel (ο κατασκευαστής των vaporizer Volcano) το Crafty είναι το μικρότερο φορητό μοντέλο τους μέχρι σήμερα. Κατασκευασμένο στη Γερμανία , το Crafty σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα , την ποιότητα και την αντοχή .

299,00 €
1 - 12 από 25 προϊόντα