ανα σελίδα

Oumier - VLS RDA O Oumier VLS είναι ένας ξεχωριστός RDA , αφού έχει τη δυνατότητα για στήσιμο μονών ή διπλών αντιστάσεων κάθετα , με το μοναδικό deck που διαθέτει ! 

29,80 €

Digiflavor - Themis RTA Ο Themis είναι ένας RTA από τη πολύ δημοφιλή εταιρεία Digiflavor . 

44,80 €

Vapefly - Galaxies MTL RDA O Vapefly Galaxies RDA είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους λάτρεις του MTL , καθώς η γεύση του ατμού που παράγει είναι άριστης ποιότητας, χωρίς να ξεφεύγει σε κόστος .

29,80 €

Cthulhu - Hastur MTL RTA Ένας μοναδικός ατμοποιητής που μπορεί να απευθυνθεί τόσο στους λάτρεις της τσιγαρίσιας τζούρας όσο και σε αυτούς που επιλέγουν την σφιχτή πνευμονική .

39,90 €

Nicomore M1 RDA/RDTA 2ml

55,00 €

VandyVape - Berserker MTL RDA 18 Ο νέος ατμοποιητής της Vandy Vape , Berserker MTL RDA !

36,50 €

Armageddon - Rapture RDA Ένας high-end dripper ατμοποιητής , με την εγγύηση της ποιότητας της Armageddon MFG !

98,80 €

Armageddon - Redemption RDA O Redemption είναι ακόμα ένας ατμοποιητής της Armageddon MFG που εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό και τη χρηστικότητά του .  

88,80 €

Armageddon - Ohmec RTA O Ohmec είναι ένας ιδιαίτερος RTA από την Armageddon , καθώς έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος και χωρητικότητα .

99,80 €

Armageddon - Zion RDA Ο Zion είναι ένας κορυφαίας ποιότητας RDA  της Armaggedon, αμερικάνικης εταιρείας που πρωτοπορεί στον τομέα της .

64,80 €

Armageddon - MFG Elite v2 RDA Ο Elite V2 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Armageddon όσον αφορά τους dripper ατμοποιητές .

79,00 €

Armageddon - Apocalypse v2 RDA H δεύτερη έκδοση του Apocalypse της Armageddon είναι ένας high-end dripper ατμοποιητής που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει κάθε ατμιστή !

64,80 €
1 - 12 από 81 προϊόντα