Top sellers

ανα σελίδα

ΚΛΑΣΙΚΟ ΡΟΖ - ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ , ένα τσιγαρόχαρτο που παντρεύει την τεχνολογία με την παράδοση,το κλασικό ροζ σε απίστευτη λεπτότητα φυτικού χαρτιού.

0,40 €

RAW - ΚΛΑΣΙΚΟ -KING SIZE + PRE ROLLED TIPS , από τα πιο αγνά ακατέργαστα χαρτάκια,εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλον τον κόσμο,οι καπνιστές φυσικών τσιγαρόχαρτων το λατρεύουν,φτιάχτηκε με όραμα να γίνει το πιο φυσικό τσιγαρόχαρτο στο κόσμο.Τα κατάφερε,τι λέτε;

1,80 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 6mm-SLIM , με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,30 €

Discovery - Extra Slim Long Έξτρα λεπτό φίλτρο και έξτρα μακρύ 22mm για σταθερό κράτημα του τσιγάρου αλλά και μεγαλύτερη προστασία .

1,00 €

OCB - FILTER TIPS  Από τα καλύτερα χάρτινα φιλτράκια,με λογότυπο OCB συνώνυμο της ποιότητας. 

0,50 €

ZENGA - SLIDER JET , σε τρία χρώματα, αντιανεμική φλόγα,όμορφος,μοντέρνος και ισχυρός.

2,20 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ-18mm ,  εύκολη μεταφορά ,μένουν αναλλοίωτα και ταυτόχρονα προστατεύουν στο έπακρο με μήκος 18 χιλιοστά είναι ιδανικά και για δυνατούς καπνούς.

1,30 €

Tesla Mini DUO CBD/Wax Tank 0.5ml

4,50 €

ΑΣΗΜΙ - 100% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ , φυτικό,διάφανο,ελαφρύ ,τέλειο για ευτούς που ξέρουν να στρίβουν καλά.

0,50 €

Snuff Dispenser - Small Ιδανικό για τους λάτρεις του Snuff Tobacco .

7,80 €

E liquid France Famous Γεύση ξανθού καπνού με βανίλια, μπισκότο και καρύδια.

6,00 €

MAGIC LIFE- Για Κανονικά & Σλιμ Τσιγάρα Δοκιμασμένη λύση , εδώ και πολλά χρόνια , μειώνει πίσσα και νικοτίνη εώς και 60% και όπως λέει και το σλόγκαν της , πίπα magic life σώζει ζωές !

3,40 €
13 - 24 από 886 προϊόντα