Νέα Προϊόντα

ανα σελίδα

Upends Uppen Plus Cartridge 1.2Ω Από αντιβακτηριακό υλικό με αντίσταση 1.2Ω για το Upends Uppen Plus Pod Kit .

4,00 €

Upends Uppen Plus Pod Kit Light Blue Με εμφάνιση σε σχήμα στυλό , επιστόμιο από αντιβακτηριακό υλικό και έξτρα προστασία με καπάκι , διακριτικό και κομψό για όλη την ημέρα !

29,90 €

Upends Uppen Plus Pod Kit Grey Με εμφάνιση σε σχήμα στυλό , επιστόμιο από αντιβακτηριακό υλικό και έξτρα προστασία με καπάκι , διακριτικό και κομψό για όλη την ημέρα !

29,90 €

Upends UpoX Cartridge 2ml 1.2Ω Ανταλλακτικό τανκάκι για το UpOX pod της UPENDS Αντίσταση 1.2Ω .

2,50 €

Upends UpoX Pod Kit Silver Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Red Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Blue Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Black Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Digiflavor Wireless Charger For Edge Φορητό , ελαφρύ και κατάλληλο για χρήση σε πολλαπλές εφαρμογές !

16,50 €

Edge Hybrid One V2 Filter British Tobacco 12mg Μία τέλεια ισορροπημένη , ανάλαφρη και σκοτεινή νότα καπνού για μια τολμηρή και απολαυστική εμπειρία ...

3,50 €

Edge Hybrid One V2 Filter British Tobacco 18mg Μία τέλεια ισορροπημένη , ανάλαφρη και σκοτεινή νότα καπνού για μια τολμηρή και απολαυστική εμπειρία ...

3,50 €

Edge Hybrid One V2 Filter Blackcurrant 18mg Ένα μαγευτικό προφίλ που σκάει με πλούσια και πικάντικη γεύση μαύρου φραγκοστάφυλου .  

3,50 €
1 - 12 από 55 προϊόντα