Νέα Προϊόντα

ανα σελίδα

Sea Of Green - Kompolti CBD Τριμμένος άσπορος ανθός της ποικιλίας Kompolti σε συσκευασία extra large 15 γραμμαρίων !

18,00 €

Muscle Cotton by Demon Killer 100% οργανικό βαμβάκι της Demon Killer , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,20 €

Angorabbit Organic Cotton Orange 100% οργανικό βαμβάκι της Angorabbit , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,80 €

Vapefly Firebolt Mixed Edition Οργανικό Βαμβάκι Το οργανικό βαμβάκι Firebolt από την Vapefly σας υπόσχεται πλούσια γεύση και εύκολη τοποθέτηση . Είναι από 100% οργανικό βαμβάκι με μακριές ίνες με άμεση απορροφητικότητα και πολύ καλή απόδοση στην γεύση .

6,50 €

Fiber n Cotton Οργανικό βαμβάκι Το βαμβάκι με την μοναδική του σύσταση από 100% οργανικό βαμβάκι και ίνες κυτταρίνης (fiber) θα σας εξασφαλίσει καθαρή απόδοση της γεύσης και υψηλή απορροφητικότητα .

6,00 €

Cotton Bacon Prime Οργανικό Βαμβάκι Η Wicknvape γνωστή στο χώρο του ατμίσματος για τα ποιοτικά της προϊόντα  επιστρέφει δυναμικά με το νέο Cotton Bacon Prime Βαμβάκι . Με την νέα βελτιωμένη ίνα , η οποία είναι πιο απορροφητική αλλά και με εξαιρετική απόδοση της γεύσης !

6,50 €

Eleaf - Tance Max Δεξαμενή  Η δεξαμενή είναι συμβατή με την σειρά αντιστάσεων GS Air Coils.

4,90 €

Gs Air M 0.6ohm Νέα αντίσταση Mesh από την Eleaf , κατασκευασμένη με ένα πρωτότυπο , διαφορετικό στυλ Mesh το οποίο μας δίνει καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού !

2,90 €

Eleaf - Tance Max Kit Η συσκευή συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1100mah , εργονομικό σχεδιασμό και ευκολία χρήσης , καθιστώντας έτσι το Tance Max ένα από τα καλύτερα All in one ηλεκτρονικά τσιγάρα !

32,00 €

Secret Pot - Orange Crush Μια ποικιλία που χαρακτηρίζεται από τα αρώματα των εσπεριδοειδών , μανταρίνι που ξεχωρίζει με ένα χαρακτηριστικό τρόπο και έντονες νότες κόκκινων πορτοκαλιών .

9,90 €

Secret Pot - Black Betty Φρούτα του δάσους και μύρτιλλα , μια γεύση των δασών που δίνει μια ασυνήθιστη και ευχάριστη συγκίνηση ακόμα και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή . 

9,90 €

Secret Pot - Purple Haze Χαρακτηριστικό άρωμα μωβ , ιδανικό για να ζήσετε μια εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης ...

9,90 €
1 - 12 από 35 προϊόντα