ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ  Υπάρχουν 64 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Uwell - Amulet Pod Kit Υποδεχθείτε το πρώτο παγκοσμίως Pod - Ρολόι ! Το Amulet Pod System της Uwell ήρθε για να σας αλλάξει την καθημερινότητα και να σας λύσει τα χέρια !

49,00 €

Vapefly - Galaxies MTL Starter Kit Το Galaxies MTL Starter Kit διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και είναι άνετο στο κράτημα, είναι μικρό και ταυτόχρονα στιβαρό .

32,00 €

Joyetech -Teros One Pod Kit Το Teros one είναι η πρώτη συσκευή Pod από την Joyetech που διαθέτει υλικά κατασκευής από γυαλί , δίνοντάς του μια εντυπωσιακή και πολυτελή εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος !

29,00 €

Eleaf - Ijust Mini Kit Πολύ μικρό σε μέγεθος επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε παντού με ευκολία . Με την ενσωματωμένη μπαταρία 1100mah , το iJust mini μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας κατά την διάρκεια όλης της ημέρας .

29,00 €

Joyetech - Eroll Mac Advanced Kit Θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή ! Μια κομψή All in One συσκευή που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας απαιτητικός χρήστης. Το advanced Kit περιέχει το Vape Pen eRoll Mac και δυο extra δεξαμενές μέσα σε μια στιλάτη προστατευτική θήκη που ταυτόχρονα μπορεί να φορτίσει την συσκευή .

54,00 €

Innokin - Adept Zlide Kit Το Innokin Adept Zlide Kit είναι μια νέα πολύ ανθεκτική και αδιάβροχη συσκευή που σχεδιάστηκε με γνώμονα την εύκολη χρήση , την αντοχή της συσκευής και τις υψηλές αποδόσεις ! 

56,00 €

Eleaf - Tance Max Kit Η συσκευή συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1100mah , εργονομικό σχεδιασμό και ευκολία χρήσης , καθιστώντας έτσι το Tance Max ένα από τα καλύτερα All in one ηλεκτρονικά τσιγάρα !

32,00 €

Aspire K1 Stealth Kit Αν ψάχνετε για μια δοκιμασμένη , πραγματικά αξιόπιστη συσκευή που ταιριάζει διακριτικά στην παλάμη του χεριού σας , το νέο K1 Stealth της Aspire είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε !

45,00 €

Joyetech - Exceed Grip Kit Color Patterns Το νεότερο μέλος της οικογένειας Exceed , ξεχωρίζει από το μικρό του μέγεθος , την στιβαρή κατασκευή του και φυσικά από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό !

35,00 €

Joyetech - Exceed Grip  Kit Το νεότερο μέλος της οικογένειας Exceed , ξεχωρίζει από το μικρό του μέγεθος , την στιβαρή κατασκευή του και φυσικά από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό !

32,00 €

Bo - One Το BO είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που περίμεναν όσοι επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα ! Ένα ελαφρύ , συμπαγές και εύχρηστο κιτ .

22,90 €

Innokin – Z Biip - Shine Pod  Η ευχάριστη , διακριτική και ιδιαίτερη σχεδίασή του Pod θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν επιπλέον λόγο να το αποκτήσετε !

57,90 €
1 - 12 από 64 προϊόντα