ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ  Υπάρχουν 211 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Upends Uppen Plus Pod Kit Light Blue Με εμφάνιση σε σχήμα στυλό , επιστόμιο από αντιβακτηριακό υλικό και έξτρα προστασία με καπάκι , διακριτικό και κομψό για όλη την ημέρα !

29,90 €

Upends Uppen Plus Pod Kit Grey Με εμφάνιση σε σχήμα στυλό , επιστόμιο από αντιβακτηριακό υλικό και έξτρα προστασία με καπάκι , διακριτικό και κομψό για όλη την ημέρα !

29,90 €

Upends UpoX Pod Kit Silver Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Red Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Blue Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Upends UpoX Pod Kit Black Με τον όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό , την εύκολη χρήση και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά , το UpOX είναι ένα όνειρο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ως εναλλακτική λύση καπνίσματος .

9,90 €

Edge Hybrid Starter Kit V2 Η πρώτη συσκευή για το άτμισμα που γεφυρώνει το κενό  μεταξύ ατμίσματος και καπνίσματος !

35,00 €

Edge Pro Kit 1500mAh Το νέο EDGE Pro συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με τη στιβαρή πρακτικότητα , προσφέροντας τον απόλυτο σύντροφο για το ταξίδι σας στο άτμισμα .

32,00 €

Dinner Lady Lemon Tart Disposable Vape Pen 20Mg 1.5ml Το Lemon Tart είναι ίσως το πιο πολυβραβευμένο υγρό στον κόσμου . Συνδυάζει γλυκές νότες μαρέγκας με κρούστα μπισκότου βουτύρου .

5,50 €

Dinner Lady Smooth Tobacco Disposable Vape Pen 20Mg 1.5ml Το Smooth Tobacco είναι μια κλασική γεύση καπνού με γλυκιά και ξυλώδη αίσθηση . Ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ατμιστές .

5,50 €

Dinner Lady Strawberry Macaroon Disposable Vape Pen 20Mg 1.5ml Το Strawberry Macaroon συνδυάζει μια βάση αμυγδάλου και macaroon με μια γλυκιά και ζουμερή φράουλα . Ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ατμιστές .

5,50 €

Dinner Lady Strawberry Ice Disposable Vape Pen 20Mg 1.5ml Το Strawberry Ice συνδυάζει φράουλες και κρέμα βανίλιας με koolada για μια παγωμένη εκπνοή . Ιδανικό τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ατμιστές .

5,50 €
1 - 12 από 211 προϊόντα