ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ  Υπάρχουν 204 προϊόντα.

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σε σχέδια και σε τιμές .

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Venetian® 352B Όλοι οι αναπτήρες Venetian® είναι διακοσμημένοι στη μπροστινή και την πίσω πλευρά . Αυτός ο αναπτήρας High Polish Brass διαθέτει λουλουδάτο σχέδιο αλλά και θέση για να προσθέστε τα αρχικά σας ώστε να δώσετε στον κλασικό αυτό αναπτήρα μια εξατομικευμένη αίσθηση .

56,00 €

Dragon Eye Δεν χρειάζεται να είστε η “μητέρα των δράκων” για να αγαπήσετε αυτό τον αναπτήρα . Ένα σμαραγδένιο πράσινο μάτι δράκου είναι σκαλισμένο σε αυτό το υψηλής ποιότητας και αντοχής Armor™ Zippo .

94,00 €

Simple Spade Design Αυτός ο αντιανεμικός αναπτήρας Zippo, με φινίρισμα High Polish Chrome , έχει το άσσο μπαστούνι πάνω του, τυπωμένο με τη μέθοδο Color Image .

46,70 €

Ace Of Spades With Skull Αυτός ο Street Chrome™ αντιανεμικός αναπτήρας Zippo διαθέτει μία νεκροκεφαλή μέσα σε έναν Άσσο Κούπα .

34,80 €

Spade Design Η διαδικασία Fusion της Zippo δημιουργεί ένα εφέ βιτρό σε αυτόν τον High Polish Chrome αναπτήρα με σχεδιασμό Άσσο Μπαστούνι .

42,80 €

Ace of Spades Goth Η κάρτα Άσσος Κούπα αναφέρεται συχνά ως “Κάρτα Θανάτου” , η οποία απεικονίζεται τέλεια σε αυτόν τον αναπτήρα με φινίρισμα Street Chrome™ . 

39,90 €

Ace Filigree Αυτός ο αντιανεμικός αναπτήρας Black Ice χρησιμοποιεί μεθόδους αποτύπωσης λέιζερ και αυτόματης χάραξης για να δημιουργήσει αυτόν τον όμορφο Άσσο Μπαστούνι .

48,80 €

Dice Αυτός ο μοναδικός χαραγμένος αντιανεμικός αναπτήρας Zippo απεικονίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση δύο ζαριών . 

41,50 €

Intricate Spade Design Αυτός ο αντιανεμικός αναπτήρας Zippo με φινίρισμα High Polish Chrome διαθέτει το σχέδιο ενός άσσου μπαστούνι και σχεδιάστηκε με τη χρήση μεθόδων Color Image και Auto Engrave.

45,50 €

Fusion Casino Αυτός ο εκπληκτικός σχεδιασμός Fusion είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει τύχη στην τσέπη σας !

47,00 €

Graffiti Clover Design Προσθέστε μια πινελιά της τύχης στη συλλογή σας με αυτό το σχέδιο Graffiti Clover . Βρείτε σε αυτόν τον αναπτήρα με φινίρισμα High Polish Brass μια σιλουέτα ενός τριφυλλιού , με χρωματιστές πινελιές που εκτοξεύονται γύρω του .

49,00 €

Matte Clover Αποκτήστε την τύχη των Ιρλανδών με αυτόν τον αντιανεμικό αναπτήρα με φινίρισμα Green Matte . Ένα τετράφυλλο τριφύλλι είναι χαραγμένο με τη μέθοδο Laser Engrave στο κάτω μέρος αυτού του αναπτήρα .

45,00 €
1 - 12 από 204 προϊόντα