ΝΑΡΓΙΛΕΣ  Υπάρχουν 124 προϊόντα.

Για διαφορετικούς και με στυλ,προσφέρει άνετο και ευχάριστο κάπνισμα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Shisha Fork & Poker Τα τέλεια εργαλεία για τη τοποθέτηση στο μπολ καπνού για ναργιλέ !

6,00 €

Aladin Wings Silver Τσιμπίδα για τα κάρβουνα του ναργιλέ σας !

8,00 €

Aladin Wings Rainbow Τσιμπίδα για τα κάρβουνα του ναργιλέ σας !

8,00 €

Kalifa Bowl Black Ένα εξαιρετικό μπωλ που θα κάνει καλύτερη την απόλαυση του ναργιλέ σας ενώ ταυτόχρονα θα τον ομορφύνει .

12,00 €

Kalifa Bowl Red & Black Ένα εξαιρετικό μπωλ που θα κάνει καλύτερη την απόλαυση του ναργιλέ σας ενώ ταυτόχρονα θα τον ομορφύνει .

12,00 €

Kaloud Αντιανεμικό Lotus Niris Black Ιδανικό αξεσουάρ για να δυναμώνετε την φωτιά ή να την προστατεύετε όταν είστε σε χώρο που φυσάει και να έχετε πάντα σωστή καύση του καπνού .

15,00 €

Dum Αντιανεμικό Skull Dome Ιδανικό αξεσουάρ για να δυναμώνετε την φωτιά ή να την προστατεύετε όταν είστε σε χώρο που φυσάει και να έχετε πάντα σωστή καύση του καπνού .

16,00 €

DUM - Θερμάστρα κάρβουνου AD-G650 Είναι κατάλληλο και για τα κάρβουνα του ναργιλέ σας καθώς και για το καφέ σας ή το τσάι σας , αφού διαθέτει αποσπώμενη βάση .

28,00 €

El Badia Blaze 1000w Ιδανική για να ανάβει γρήγορα τα φυσικά κάρβουνα του ναργιλέ . Χάρη στον κλειστό σχεδιασμό , το κάρβουνο ανάβει γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια από την τυπική πλάκα σόμπα .

24,00 €

Dum Tosta 800W Μοιάζει με φρυγανιέρα αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ζεσταίνει τα φυσικά σας κάρβουνα εύκολα και γρήγορα !

25,00 €

Dum Oven 1200W Εντελώς καινοτόμος, αυτός ο ηλεκτρικός φούρνος κάρβουνου DUM Oven ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα της αγοράς με τη μοναδική του σχεδίαση . 

35,00 €

Dum Manche Slim Silver Ακροφύσιο  Δώστε χρώμα στο ναργιλέ σας με ένα ποιοτικό επιστόμιο αλουμινίου από τη Dum !

8,00 €
1 - 12 από 124 προϊόντα