ανα σελίδα

Silver Match® - Triple Silver - Black Νέος αντιανεμικός αναπτήρας της Silver Match , Triple Torch με έμφαση στην υψηλή απόδοση και αισθητική !

20,00 €

Silver Match® - Triple Jet Blue Νέος αντιανεμικός αναπτήρας της Silver Match , Triple Torch με έμφαση στην υψηλή απόδοση και αισθητική !

20,00 €

Silver Match® - Triple Jet Gold Νέος αντιανεμικός αναπτήρας της Silver Match , Triple Torch με έμφαση στην υψηλή απόδοση και αισθητική .

20,00 €

WinJet Punch Cutter 310031 Έξτρα δυνατή , διπλή τζετ φλόγα και punch cutter ! Ιδανικός για καθημερινή χρήση αλλά και για να απολαμβάνετε το πούρο σας ! Κωδ.Πρ.310031

42,00 €

Colibri - Quasar Punch Black Το Colibri Quasar Punch είναι ένας κόφτης πούρου τρία σε ένα με μοναδικό και πρωτότυπο σχεδιασμό .

78,00 €

Colibri - S-CUT  Black Το S-Cut είναι ό,τι αγαπάτε στο V-Cut—σε ευθεία κοπή ! Το Colibri S-Cut έχει περίγραμμα για ομορφιά και για να εφαρμόζει με ασφάλεια στο χέρι σας !

58,00 €

Colibri - V-CUT  Chrome Το κόψιμο σε σχήμα v είναι μια κλασική προετοιμασία για πούρο και έχει επανέλθει στη δημοτικότητα καθώς οι λάτρεις εξερευνούν νέα προφίλ γεύσης , μείγματα και τρόπους για να τα απολαύσουν .

58,00 €

Colibri - V-CUT  Black Το κόψιμο σε σχήμα v είναι μια κλασική προετοιμασία για πούρο και έχει επανέλθει στη δημοτικότητα καθώς οι λάτρεις εξερευνούν νέα προφίλ γεύσης , μείγματα και τρόπους για να τα απολαύσουν .

58,00 €

Colibri - Julius Black Η τελετή του άναμματος ενός εκλεκτού πούρου είναι μια τελετή παράδοσης και φινέτσας που ξεκινά με το κατάλληλο όργανο . 

177,00 €

Colibri - EVO Black Το άναμμα ενός πούρου γίνεται αβίαστα από την ανάφλεξη μίας ενέργειας και την ισχυρή γωνιακή φλόγα τζετ !

74,00 €

Colibri - Pacific Air Brushed Gunmetal Αναπτήρας με κλίση στη φλόγα , ιδανικός για πίπες καπνού καθώς και τσιγάρα ή πούρα . Επιπλέον , περιλαμβάνει εργαλεία πίπας ενσωματωμένα στον αναπτήρα .

72,00 €

Colibri - Pacific Air Grey Αναπτήρας με κλίση στη φλόγα , ιδανικός για πίπες καπνού καθώς και τσιγάρα ή πούρα . Επιπλέον , περιλαμβάνει εργαλεία πίπας ενσωματωμένα στον αναπτήρα .

72,00 €
1 - 12 από 39 προϊόντα