ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ  Υπάρχουν 146 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Vaporesso SKRR-S Ο SKRR-S είναι η τελευταία εξέλιξη στους ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις της Vaporesso και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει !

39,00 €

Advken - Manta RTA Resin Καταφέρνει να πετύχει εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο σε ένταση ατμού όσο και σε γεύση , είναι μια επιλογή που θα σας ικανοποιήσει !

36,00 €

Eleaf - Melo 5  Ο Melo 5 είναι σχεδιασμένος για να παρέχει ασφάλεια , καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού !

34,00 €

Exvape - Expromizer V4 Ο Exvape Expromizer V4 αναπτύχθηκε όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις με γνώμονα την εύκολη και άνετη χρήση του . Ο ατμοποιητής διατηρεί το Single Deck Coil όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις .

39,90 €

Eleaf - Ello Pop Ο ατμοποιητής Ello POP , μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε την δεξαμενή Bubble των 6.5ml ή την δεξαμενή τον 4ml , αυξάνοντας έτσι την χωρητικότητα του .

32,00 €

Eleaf - Gs Air 3 Το Gs air 3 σε συνδυασμό με την νέα αντίσταση Gs Air 1.6ohm αποδίδει καθαρή γεύση με μια τζούρα τσιγαρίσια και πλούσια σε παραγωγή ατμού .

15,00 €

Geekvape - Zeus X RTA Το Zeus X είναι η τελευταία έκδοση της σειράς Zeus , ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις των επισκευάσιμων ατμοποιητών !

39,90 €

Innokin – Zlide Ένα πλήρες πακέτο που εξυπηρετεί κάθε ατμιστή , λάτρη του Mouth to Lung ατμίσματος !

25,90 €

Freemax - Mesh Pro Ο Freemax Mesh Pro είναι ένας ατμοποιητής που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική απόδοση της γεύσης στον ατμό του , λόγω του προηγμένου συστήματος αντιστάσεων που περιλαμβάνει .

36,00 €

Aspire - Nepho Ο Nepho είναι ο νέος ατμοποιητής της Aspire , που υπόσχεται μαζική παραγωγή ατμού με εξαιρετική γευστική απόδοση !

39,00 €

Wismec - Amor NSE Ο ατμοποιητής σχεδιάστηκε για τσιγαρίσια και πνευμονική χρήση, θα σας προσφέρει μια ασύγκριτη ευκολία στην χρήση και παράλληλα θα σας γεμίσει ευχαρίστηση με την έντονη γεύση και την μεγάλη παραγωγή ατμού .

16,00 €

Wismec - Amor NS Pro Ένας από τους καλυτέρους τσιγαρίσιους ατμοποιητές (MTL) της αγοράς , Amor NS Pro από την WISMEC !

24,00 €
1 - 12 από 146 προϊόντα