ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ  Υπάρχουν 86 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

American Stars - Honey Moon Αυτό που κάνει το Honey Moon ξεχωριστό είναι η γλυκύτητά του χωρίς όμως να αφήνει γλυκιά επίγευση ...

5,50 €

American Stars - Guava Sweet Sour Δεν πρόκειται για μια ακόμα γεύση Γκουάβα αλλά για έναν τέλειο συνδυασμό της ελαφρώς γλυκιάς και ξινής γεύσης !

5,50 €

American Stars - Glazed Berry Biscuit Θυμάστε ακόμα τη γεύση αυτού του υπέροχου καλοκαιρινού γλυκού ; Κέικ με μούρα , κρέμα και αμύγδαλα . Τόσο καλό που θα θέλετε να ατμίζετε ξανά και ξανά !

5,50 €

American Stars - Berry`s Mix Αυτό το θεσπέσιο υγρό είναι γεμάτο με τις γεύσεις των γλυκών κόκκινων μούρων σε συνδυασμό με ένα δροσερό και αναζωογονητικό χτύπημα .

5,50 €

American Stars - Strawberry Queen Μαγικό μείγμα που δίνει μία εντελώς νέα διάσταση της φράουλας σε υγρό , φρέσκια , γλυκιά και δροσερή !

5,50 €

American Stars - Mango Chill  Mία γεύση από τροπικά νησιά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας με έντονη αναζωογονητική απόλαυση . Μια νόστιμη γεύση που είναι και γλυκιά και αναζωογονητική . Απλά χαλαρώστε και απολαύστε !

5,50 €

Riot Hybrid Salts - Pure Minted Αφέψημα μέντας και ελαίου δυόσμου σε πρωτόγνωρο συνδυασμό με ένα φρουτώδες τελείωμα από μούρα ...

5,50 €

Riot Hybrid Salts - Cherry Fizzle Νοιώσε την απόλυτη γεύση του κερασιού με γλυκούς και ξινούς τόνους που αναστατώνουν ...

5,50 €

Riot Hybrid Salts - Blue Burst Μία μπλε έκρηξη από παγωμένο βατόμουρο θα σας βυθίσει σε θερμοκρασία υπό του μηδενός αλλά και μία εκρηκτική γεύση μέντας που θα σας επαναφέρει !

5,50 €

Reakiro - Blueberry CBD E Liquid Υγρό αναπλήρωσης με κάνναβη και γεύση βατόμουρο , ιδανικό για όσους θέλουν τα οφέλη της κάνναβης στον οργανισμό τους από ένα υψηλής ποιότητας προϊόν !

10,00 €

Reakiro - ChocoMint CBD E Liquid Υγρό αναπλήρωσης με κάνναβη και γεύση σοκολάτας και μέντας, ιδανικό για όσους θέλουν τα οφέλη της κάνναβης στον οργανισμό τους από ένα υψηλής ποιότητας προϊόν !

10,00 €

Reakiro - Menthol CBD E Liquid Υγρό αναπλήρωσης με κάνναβη και γεύση μέντας , ιδανικό για όσους θέλουν τα οφέλη της κάνναβης στον οργανισμό τους από ένα υψηλής ποιότητας προϊόν !

10,00 €
1 - 12 από 86 προϊόντα