ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ  Υπάρχουν 189 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Quawins Vstick Pro Φίλτρο - Επιστόμιο Η Quawins δημιούργησε ένα φιλτράκι ειδικά σχεδιασμένο για το Vstick Pro , το οποίο τοποθετώντας το στο επιστόμιο της δεξαμενής έχουμε την εμπειρία της τζούρας ενός συμβατικού τσιγάρου ενώ ταυτόχρονα απορροφά τυχόν υγρά και υδρατμούς .

4,00 €

Geekvape Aegis Boost Silicon Case Πολύχρωμη θήκη από σιλικόνη για να προστατέψετε και ταυτόχρονα να δώσετε ένα διαφορετικό look στο Aegis Boost !

4,00 €

Aspire Odan Mini Replacement Glass Γυάλινη δεξαμενή για τον ατμοποιητή της Aspire , Odan Mini με δύο επιλογές χωρητικότητας .

5,50 €

Innokin Zenith Pro Replacement Glass Ανταλλακτική γυάλινη δεξαμενή για τον ατμοποιητή της Innokin , Zenith Pro .

2,50 €

Geekvape Aegis Solo Silicon Case Θήκη από σιλικόνη για να προστατέψετε αλλά και ταυτόχρονα να δώσετε ένα διαφορετικό look στο Aegis Solo Mod !

2,90 €

Geekvape Aegis X Silicon Case Θήκη από σιλικόνη για να προστατέψετε αλλά και ταυτόχρονα να δώσετε ένα διαφορετικό look στο Aegis X Mod !

2,90 €

Aspire SLX Battery Μπαταρία 450 mAh για SLX . Διαθέσιμη σε Μαύρο, Γκρι και Κόκκινο χρώμα .

19,90 €

Eleaf Pesso Tank Glass Tube 5ml Εξαιρετικής ποιότητας γυάλινη δεξαμενή Bubble 5ml για τον ατμοποιητή ELEAF Pesso .

2,50 €

STEAM CRAVE GLAZ ΜINI MTL RTA ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ Ανταλλακτικός γυάλινος θάλαμος - Glass Chamber , ο οποίος τοποθετείται στο εσωτερικό της δεξαμενής του ατμοποιητή ενισχύοντας έτσι την γεύση .

2,00 €

STEAM CRAVE GLAZ ΜINI MTL RTA 2ML ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Γυάλινη δεξαμενή Pyrex χωρητικότητας 2ml για τον ατμοποιητή Glaz Μini RTA, εφαρμόζει τέλεια στον ατμοποιητή και είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες .

2,50 €

STEAM CRAVE AROMAMIZER PLUS RDTA 10ML ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Με εξαιρετικό σχεδιασμό , άριστα υλικά κατασκευής και με την τεράστια χωρητικότητα υγρού στα 10ml η δεξαμενή του Aromamizer Plus RDTA εντυπωσιάζει !

2,00 €

STEAM CRAVE AROMAMIZER RTA LITE V1.5 3.5ML ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Aνταλλακτική γυάλινη δεξαμενή για τον ατμοποιητή Aromamizer RTA Lite V1.5 με χωρητικότητα 3.5ml . Για την τοποθέτηση , απλά αφαιρείτε την παλιά δεξαμενή και προσαρμόστε την καινούργια στον ατμοποιητή .

2,00 €
1 - 12 από 189 προϊόντα