ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ  Υπάρχουν 177 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

VAPEFLY GALAXIES MTL STARTER KIT 1.8ML ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Η δεξαμενή εφαρμόζει απόλυτα στον ατμοποιητή και τα υλικά κατασκευής του είναι υψηλής ποιότητας , είναι πολύ ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και έχει χωρητικότητα 1.8ml .

2,90 €

KAEES ALADDIN MTL RTA 2ML ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Η γυάλινη δεξαμενή είναι πολύ ανθεκτική με χωρητικότητα 2ml και είναι κατασκευασμένο από γυαλί Pyrex . 

3,00 €

KAEES ALADDIN MTL RTA 4ML BUBBLE GLASS TUBE Γυάλινη δεξαμενή με χωρητικότητα 4ml για τον ατμοποιητή Aladdin MTL RTA της Kaees .

4,50 €

CHUBBY GORILLA BLACK STUBBY UNICORN V3  Ποιοτικά μπουκάλια για e-liquids που θα φιλοξενήσουν τα αγαπημένα σας υγρά αναπλήρωσης και τις DIY δημιουργίες σας .

1,00 €

ELEAF ROTOR 5.5ML BUBBLE GLASS TUBE Αυξήστε την χωρητικότητα του ατμοποιητή με την δεξαμενή Bubble 5.5ml !

3,00 €

ELEAF ROTOR 2ML ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Η γυάλινη δεξαμενή είναι πολύ ανθεκτική με χωρητικότητα 2ml και είναι κατασκευασμένο από γυαλί Pyrex .

3,00 €

OFRF NEXMESH SUB OHM ΓΥΑΛΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Γυάλινη δεξαμενή Pyrex για τον ατμοποιητή Nexmesh Sub Ohm, εφαρμόζει τέλεια στον ατμοποιητή μηδενίζοντας έτσι τις οποιεσδήποτε πιθανότητες για διαρροές .

4,00 €

Vapefly Brunhilde Glass Tube 8ml Η δεξαμενή εφαρμόζει απόλυτα στον ατμοποιητή Brunhilde και τα υλικά κατασκευής της είναι υψηλής ποιότητας .

3,50 €

Muscle Cotton by Demon Killer 100% οργανικό βαμβάκι της Demon Killer , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,20 €

Angorabbit Organic Cotton Orange 100% οργανικό βαμβάκι της Angorabbit , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,80 €

Vapefly Firebolt Mixed Edition Οργανικό Βαμβάκι Το οργανικό βαμβάκι Firebolt από την Vapefly σας υπόσχεται πλούσια γεύση και εύκολη τοποθέτηση . Είναι από 100% οργανικό βαμβάκι με μακριές ίνες με άμεση απορροφητικότητα και πολύ καλή απόδοση στην γεύση .

6,50 €

Fiber n Cotton Οργανικό βαμβάκι Το βαμβάκι με την μοναδική του σύσταση από 100% οργανικό βαμβάκι και ίνες κυτταρίνης (fiber) θα σας εξασφαλίσει καθαρή απόδοση της γεύσης και υψηλή απορροφητικότητα .

6,00 €
1 - 12 από 177 προϊόντα