ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ  Υπάρχουν 36 προϊόντα.

Απόλαυση στο κάπνισμα με προστασία.

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Raw Filters H πρόταση της Raw , φιλτράκια από ακατέργαστο χαρτί σε μέγεθος extra large !

1,50 €

Discovery - Extra Slim Long Έξτρα λεπτό φίλτρο και έξτρα μακρύ 22mm για σταθερό κράτημα του τσιγάρου αλλά και μεγαλύτερη προστασία .

1,00 €

FILTRAKI ZERO STRESS - PAPER FILTERS 5.7mm Φιλτράκια από πεπιεσμένο χαρτοπολτό για να απολαμβάνετε το στριφτό σας με φυσικό τρόπο .

0,40 €

FILTRAKI ZERO STRESS - PRE ROLLED FILTROTZIVANES Έτοιμα φίλτρα από πεπιεσμένο χαρτοπολτό για μικρά αλλά και king size τσιγάρα !

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ 5.5mm , εύκολη μεταφορά ,extra slim με ιδιαίτερα απορροφητικές ίνες.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ-18mm ,  εύκολη μεταφορά ,μένουν αναλλοίωτα και ταυτόχρονα προστατεύουν στο έπακρο με μήκος 18 χιλιοστά είναι ιδανικά και για δυνατούς καπνούς.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΛΕΥΚΑ ΦΙΛΤΡΑ-SLIM 20mm  κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΦΙΛΤΡΑ-SLIM 16mm  κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ 8mm , κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΗΠΙΟΛΙΘΟΣ , πρωτοποριακή σύνθεση ακατέργαστου χαρτιού με φυσικό πέτρωμα σηπιόλιθου με αποτέλεσμα ένα φίλτρο που συγκρατεί τα πάντα εκτός της γεύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 6mm-SLIM , με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 5.5mm-EXTRA SLIM, με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,00 €
1 - 12 από 36 προϊόντα