ανα σελίδα

WOODCHUCK USA Flame Green Η Zippo, σε συνεργασία με την WOODCHUCK USA και την Buy One. Plant One.® , θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε πώληση αυτού του αναπτήρα !

88,00 €

WOODCHUCK USA Flame Η Zippo, σε συνεργασία με την WOODCHUCK USA και την Buy One. Plant One.® , θα φυτεύει ένα δέντρο για κάθε πώληση αυτού του αναπτήρα !

74,00 €

50 Years Moon Landing Collectible Η Zippo γιορτάζει την 50η επέτειο από την πρώτη φορά που οι άνθρωποι πάτησαν το πόδι τους στην επιφάνεια του φεγγαριού και οι θαρραλέοι αστροναύτες της αποστολής Apollo που απέδειξαν ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αστρονομικά θαύματα !

125,00 €

75th Anniversary Collectible Συλλεκτικός αναπτήρας Ευρώπη & Ιαπωνία . Παράγεται για να τιμήσει την 75η επέτειο από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

122,00 €

2020 Collectible of the Year Η Zippo παρουσιάζει με περηφάνια το Συλλεκτικό της Χρονιάς 2020, Z2 Vision ! Η συλλογή αντλεί έμπνευση από το ντεμπούτο του νέου λογότυπου επικοινωνιών της Zippo .

170,00 €

Colibri - Monaco Carbon Εμπνευσμένο από τους ενθουσιώδης αγώνες αυτοκινήτων της Ευρώπης , ο αναπτήρας Μονακό προσφέρει τον δικό του ενθουσιασμό με τριπλές φλόγες τζετ σε διάταξη πυραμίδας !

82,00 €

Colibri - Daytona Black Το Daytona εμπνέεται από τη συναρπαστική δράση ακριβείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων. 

70,00 €

Colibri - Daytona Το Daytona εμπνέεται από τη συναρπαστική δράση ακριβείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων. 

70,00 €

Colibri - Tribeca Με πανίσχυρη τριπλή φλόγα , στιβαρός και κατάλληλος για όλες τις χρήσεις !

76,00 €

Colibri - Rally Ενσωματώνει το πνεύμα των σύγχρονων αγώνων ταχύτητας αφού συνδυάζει τελευταίας γενιάς τεχνολογία και προηγμένο έξυπνο ντιζάιν .

72,00 €

Colibri - Apex Αντλώντας την έμπνευση από τη συναρπαστική δράση των αγώνων αυτοκινήτων , Apex ονομάζεται το σημείο όπου ο οδηγός αυξάνει το γκάζι για την ταχύτερη έξοδο εκτός στροφής .

60,00 €

Pierre Cardin - Vintage Blue Ο αναπτήρας Pierre Cardin είναι η επιλογή που θα ανάψει το τσιγάρο ή το πούρο σας με στιλ και μια απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας !

46,00 €
1 - 12 από 38 προϊόντα