ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΑ  Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Γεύσεις , κάρβουνα και ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε το ναργιλέ σας!

Υποκατηγορίες

Belgian Charcoal - Instant Lite 33mm Τα Belgian Charcoal Tablets ανάβουν εύκολα , καίγονται ομοιόμορφα και αναπτύσσουν μια μακροχρόνια έντονη και κανονική θερμότητα .

1,00 €

Samsaris Vitria II Silicon&Glass Bowl Το Kaloud Samsaris Vitria είναι ένα μπολ σιλικόνης με γυάλινο ένθετο . Οι ξεχωριστοί θάλαμοι γεύσης επιτρέπουν μοναδική θέρμανση και τέλεια απόλαυση Shisha κάθε φορά !

18,00 €

Tom Coco Gold 1kg Το κάρβουνο καρύδας Tom Coco είναι ένας ξυλάνθρακας premium που προορίζεται για απαιτητικούς γνώστες που αναζητούν ισχύ , χρόνο καύσης και άψογη ποιότητα .

8,00 €

Top Quality Hot Plate Γρήγορο και αποδοτικό , ο ιδανικός τρόπος για να ανάβετε τον αγαπημένο σας ναργιλέ !

42,00 €

Ice Rockz - Ice Honey Melon Η επανάσταση στο κάπνισμα του ναργιλέ έφτασε ! Ήρθαν τα Ice Rockz και σας προσφέρουν την ίδια γεύση και τα παχιά σύννεφα που θα είχε κανείς με κανονικό καπνό αλλά χωρίς τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τον καπνό !

7,00 €

Ice Rockz - Biscuit Η επανάσταση στο κάπνισμα του ναργιλέ έφτασε ! Ήρθαν τα Ice Rockz και σας προσφέρουν την ίδια γεύση και τα παχιά σύννεφα που θα είχε κανείς με κανονικό καπνό αλλά χωρίς τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τον καπνό !

7,00 €

Ice Rockz - Ice Grape Η επανάσταση στο κάπνισμα του ναργιλέ έφτασε ! Ήρθαν τα Ice Rockz και σας προσφέρουν την ίδια γεύση και τα παχιά σύννεφα που θα είχε κανείς με κανονικό καπνό αλλά χωρίς τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τον καπνό !

7,00 €

Ice Rockz - Kiwi  Η επανάσταση στο κάπνισμα του ναργιλέ έφτασε ! Ήρθαν τα Ice Rockz και σας προσφέρουν την ίδια γεύση και τα παχιά σύννεφα που θα είχε κανείς με κανονικό καπνό αλλά χωρίς τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τον καπνό !

7,00 €

Ice Rockz - Ice Apple Η επανάσταση στο κάπνισμα του ναργιλέ έφτασε ! Ήρθαν τα Ice Rockz και σας προσφέρουν την ίδια γεύση και τα παχιά σύννεφα που θα είχε κανείς με κανονικό καπνό αλλά χωρίς τους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τον καπνό !

7,00 €

ΜΠΩΛ - ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ Σιλικόνη και αλουμίνιο σε έναν συνδυασμό  που σκοτώνει !!!

15,00 €
1 - 10 από 10 προϊόντα