ανα σελίδα

RAW Bamboo Rolling Tray Εάν παίρνετε το στρίψιμο σας στα σοβαρά , αυτός ο δίσκος της Raw από μπαμπού είναι το τέλειο αξεσουάρ για εσάς !

55,00 €

RAW Crystal Glass Rolling Tray Ο πιο τρελός, over-the-top, δίσκος που φτιάχτηκε ποτέ !!! Με πάνω από 3.4 κιλά γνήσιου κρυστάλλινου γυαλιού , αυτός ο δίσκος στριψίματος , RAW Crystal Glass είναι εκπληκτικός !

160,00 €

Buddies Box - Kief Collector Large Τα Buddies είναι ξύλινα κουτιά τριών τεμαχίων που προορίζονται για τη συλλογή και αποθήκευση kief και γύρης από τα αγαπημένα σας βότανα . Ο απλός και εύκολος τρόπος για σούπερ αποτελέσματα !

39,80 €

Buddies Box - Kief Collector Medium Τα Buddies είναι ξύλινα κουτιά τριών τεμαχίων που προορίζονται για τη συλλογή και αποθήκευση kief και γύρης από τα αγαπημένα σας βότανα . Ο απλός και εύκολος τρόπος για σούπερ αποτελέσματα !

32,80 €

Buddies Box - Kief Collector Small Τα Buddies είναι ξύλινα κουτιά τριών τεμαχίων που προορίζονται για τη συλλογή και αποθήκευση kief και γύρης από τα αγαπημένα σας βότανα . Ο απλός και εύκολος τρόπος για σούπερ αποτελέσματα !

24,80 €

Snuff Bullet Dispenser Large Κλασικό best seller σχέδιο , τώρα σε μεγάλο μέγεθος !

15,00 €

Snuff Bullet Dispenser Medium Κλασικό best seller σχέδιο , τώρα σε μεσαίο μέγεθος !

12,00 €

Snuff Bullet Dispenser Small Κλασικό best seller σχέδιο , σε μικρό μέγεθος !

10,00 €

Wooden Magnetic Box  Το τέλειο κουτί για να έχετε τακτοποιημένα όλα σας τα αξεσουάρ καπνίσματος ! Αποτελείται από δύο μέρη που ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς μαγνήτες . Χωράει με στυλ όλα σας τα αξεσουάρ για το κάπνισμα και κερδίζει τις εντυπώσεις !

28,00 €

Wooden Rolling Box Large Το τέλειο κουτί για να έχετε τακτοποιημένα όλα σας τα αξεσουάρ καπνίσματος ! Χωράει όλα σας τα είδη όπως χαρτάκια , αναπτήρες , ρολά , grinders , καπνό και πολλά ακόμη !

24,00 €

Metal Box - Route 66 Flathead  Μεταλλικό κουτί αποθήκευσης με όμορφο vintage σχέδιο . Αποθηκεύστε βότανα , καπνό ή ό,τι άλλο επιθυμείτε και προσθέστε μία όμορφη νότα διακόσμησης στο χώρο σας !

2,50 €

Metal Box - Route 66 Knucklehead Μεταλλικό κουτί αποθήκευσης με όμορφο vintage σχέδιο . Αποθηκεύστε βότανα , καπνό ή ό,τι άλλο επιθυμείτε και προσθέστε μία όμορφη νότα διακόσμησης στο χώρο σας !

2,50 €
1 - 12 από 81 προϊόντα