ΧΑΡΤΑΚΙΑ  Υπάρχουν 131 προϊόντα.

Οι περισσότερες μάρκες με τσιγαρόχαρτα είναι εδώ και η παρέα συνεχώς μεγαλώνει!

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Smoking - Roll - Deluxe 4M + Tips Ένα από τα πρώτα υπέρ-λεπτά χαρτάκια και σχεδόν διάφανα , παγκόσμιο best seller σε απολαυστική νέα έκδοση τεσσάρων μέτρων συν 33 χάρτινα φίλτρα !

2,20 €

Smoking - Roll - Deluxe 4M Ένα από τα πρώτα υπέρ-λεπτά χαρτάκια και σχεδόν διάφανα , παγκόσμιο best seller σε απολαυστικό μήκος τεσσάρων μέτρων...

1,80 €

Smoking - Roll - Organic 4M Μια νέα εμπειρία από τις πιο οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον . Κατασκευάζεται με 100% πιστοποιημένη βιολογική κάνναβη οικολογικά, χωρίς φυτοφάρμακα , ζιζανιοκτόνα ή τεχνητά λιπάσματα . 

1,80 €

RAW - ROLL - 5M - ORGANIC HEMP , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολλό είναι η καλύτερη επιλογή.

1,60 €

THE BULLDOG -  SILVER - ROLL 5M , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή!

2,00 €

OCB PREMIUM - BLACK - ROLL 4M , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή.

1,80 €

SMOKING - ROLL - MASTER 4M , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή!

1,60 €

RAW - ROLL - ΚΑΝΝΑΒΗ - KING SIZE 5M , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή !

1,60 €

RAW - ROLL - CLASSIC 3M - KING SIZE , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή !

1,20 €

RAW - ROLL - 5M , για όσους θέλουν να επιλέγουν το μέγεθος του τσιγάρου τους ανάλογα την διάθεση,ένα ρολό είναι η καλύτερη επιλογή !

1,60 €

SMOKING - ROLL - BROWN 4M  Ένα από τα κορυφαία , νέας γενιάς τσιγαρόχαρτα , υπέρ λεπτό , αλεύκαντο και τέσσερα μέτρα !

1,80 €

Smoking - Brown - Καφέ - King Size+Tips Ένα από τα κορυφαία , νέας γενιάς τσιγαρόχαρτα , υπέρ λεπτό και αλεύκαντο !

2,00 €
1 - 12 από 131 προϊόντα