ΧΑΡΤΑΚΙΑ  Υπάρχουν 148 προϊόντα.

Οι περισσότερες μάρκες με τσιγαρόχαρτα είναι εδώ και η παρέα συνεχώς μεγαλώνει!

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

RIZLA PRECISION 10 ΤΕΜΑΧΙΑ Το μέλλον του στριψίματος είναι εδώ ! Σχεδιασμένο, φτιαγμένο και δοκιμασμένο για μέγιστη λεπτότητα από ειδικούς , το Rizla Precision έχει ισχυρότερο , πιο ανθεκτικό χαρτί !

3,00 €

RIZLA PRECISION 3 ΤΕΜΑΧΙΑ Το μέλλον του στριψίματος είναι εδώ ! Σχεδιασμένο, φτιαγμένο και δοκιμασμένο για μέγιστη λεπτότητα από ειδικούς , το Rizla Precision έχει ισχυρότερο , πιο ανθεκτικό χαρτί !

1,00 €

RIZLA PRECISION Το μέλλον του στριψίματος είναι εδώ ! Σχεδιασμένο, φτιαγμένο και δοκιμασμένο για μέγιστη λεπτότητα από ειδικούς , το Rizla Precision έχει ισχυρότερο , πιο ανθεκτικό χαρτί !

0,40 €

ΠΥΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ Πρόκειται για ένα από τα κλασσικά χαρτάκια , προσφέροντας εύκολο στρίψιμο και ομοιόμορφη καύση .Είναι ένα χαρτάκι για όλους , χωρίς να χάνει ποιότητα .

2,00 €

ΠΥΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ Πρόκειται για ένα από τα κλασσικά χαρτάκια , προσφέροντας εύκολο στρίψιμο και ομοιόμορφη καύση .Είναι ένα χαρτάκι για όλους , χωρίς να χάνει ποιότητα .

1,00 €

ΠΥΘΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ  Πρόκειται για ένα από τα κλασσικά χαρτάκια , προσφέροντας εύκολο στρίψιμο και ομοιόμορφη καύση .Είναι ένα χαρτάκι για όλους , χωρίς να χάνει ποιότητα .

0,40 €

RAW - CONE - SUPERNATURAL Tο κλασικό ακατέργαστο χαρτάκι RAW αυτή την φορά σε μορφή έτοιμου κώνου με υπερφυσικό μέγεθος 30 εκατοστών ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα γεμίσεις με τον καπνό της αρεσκείας σου !

2,50 €

RAW - CONE - KING SIZE Tο κλασικό ακατέργαστο χαρτάκι RAW αυτή την φορά σε μορφή έτοιμου κώνου με 3 έτοιμα τσιγάρα King Size ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα γεμίσεις με τον καπνό της αρεσκείας σου !

1,50 €

RAW - Black Kingsize Slim +Tips Παράγεται από αγνές φυσικές ίνες για να γίνει το λεπτότερο Kingsize χαρτί που φτιάχτηκε ποτέ από την Raw !

1,50 €

RAW - Black 1 1/4 Παράγεται από αγνές φυσικές ίνες για να γίνει το λεπτότερο χαρτί που φτιάχτηκε ποτέ από την Raw !

0,70 €

Lion Rolling Circus - Vainilla Smile Δοκιμάστε τα απίθανα αρωματικά χαρτάκια του Rolling Circus , με πολλές εντυπωσιακές γεύσεις , χρώματα και αρώματα . Θα σας κερδίσουν και θα σας ταξιδέψουν στο πολύχρωμο τσίρκο της Lion Rolling !

1,50 €

Lion Rolling Circus - Bloody Strawberry Δοκιμάστε τα απίθανα αρωματικά χαρτάκια του Rolling Circus , με πολλές εντυπωσιακές γεύσεις , χρώματα και αρώματα . Θα σας κερδίσουν και θα σας ταξιδέψουν στο πολύχρωμο τσίρκο της Lion Rolling !

1,50 €
1 - 12 από 148 προϊόντα