ΧΑΡΤΑΚΙΑ  Υπάρχουν 137 προϊόντα.

Οι περισσότερες μάρκες με τσιγαρόχαρτα είναι εδώ και η παρέα συνεχώς μεγαλώνει!

Υποκατηγορίες

ανα σελίδα

Smoking - Deluxe - Μαύρο Ένα από τα πρώτα υπέρ-λεπτά χαρτάκια και σχεδόν διάφανα , παγκόσμιο best seller .

0,50 €

Smoking - Blue - Μπλε Εξαιρετικά λεπτό χαρτάκι από κάνναβη , αργής καύσης με ιδιαίτερη απαλότητα ...

0,50 €

SKUNK - BLACKBERRY - 1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

1,60 €

JAMAICAN PAPERS - BANANA Από τα καλύτερα αρωματικά χαρτάκια , σε χορταστικό μέγεθος 1 & 1/2 για να απολαύσετε γεύση και άρωμα μπανάνας !

1,20 €

SKUNK - SKUNKALICIOUS - 1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

1,60 €

SKUNK - HAWAIIAN - 1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

1,60 €

SKUNK - STRAWBERRY 1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

1,60 €

SKUNK - BLUEBERRY  1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

1,60 €

SKUNK - 1 1/4 Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

0,80 €

SKUNK - SINGLE WIDE Τα επιτυχημένα και πασίγνωστα χαρτάκια Skunk Brand είναι εδώ για να τα δοκιμάσετε.Υψηλής ποιότητος από αγνή κάνναβη, με τέλεια καύση . Διακοσμημένα με τον διάσημο χαρακτήρα του Stinky® που έχει εμπνεύσει σειρές ρούχων και προϊόντων παγκοσμίως.

0,90 €

GIZEH - DUO PURE - KING SIZE + TIPS Πολύ πρωτότυπη συσκευασία παραλλαγής που περιέχει 33 ακατέργαστα και βιολογικά χαρτάκια από κάνναβη μαζί με 33 χάρτινα φιλτράκια . Αγνό τσιγαρόχαρτο για king size απόλαυση...

1,60 €

OCB UNBLEACHED - KING SIZE + FILTERS , υπέρ λεπτό,ακατέργαστο,απαλό,ελαφρύ,αγνό και έχει και φιλτράκια.Τι άλλο να ζητήσουμε;

1,50 €
25 - 36 από 137 προϊόντα