ανα σελίδα

American Stars - Honey Moon Αυτό που κάνει το Honey Moon ξεχωριστό είναι η γλυκύτητά του χωρίς όμως να αφήνει γλυκιά επίγευση ...

5,50 €

American Stars - Guava Sweet Sour Δεν πρόκειται για μια ακόμα γεύση Γκουάβα αλλά για έναν τέλειο συνδυασμό της ελαφρώς γλυκιάς και ξινής γεύσης !

5,50 €

American Stars - Glazed Berry Biscuit Θυμάστε ακόμα τη γεύση αυτού του υπέροχου καλοκαιρινού γλυκού ; Κέικ με μούρα , κρέμα και αμύγδαλα . Τόσο καλό που θα θέλετε να ατμίζετε ξανά και ξανά !

5,50 €

American Stars - Berry`s Mix Αυτό το θεσπέσιο υγρό είναι γεμάτο με τις γεύσεις των γλυκών κόκκινων μούρων σε συνδυασμό με ένα δροσερό και αναζωογονητικό χτύπημα .

5,50 €

American Stars - Strawberry Queen Μαγικό μείγμα που δίνει μία εντελώς νέα διάσταση της φράουλας σε υγρό , φρέσκια , γλυκιά και δροσερή !

5,50 €

American Stars - Mango Chill  Mία γεύση από τροπικά νησιά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας με έντονη αναζωογονητική απόλαυση . Μια νόστιμη γεύση που είναι και γλυκιά και αναζωογονητική . Απλά χαλαρώστε και απολαύστε !

5,50 €

Ξεκινώντας από μια ξινή βάση, το υγρό εξελίσεται και καταταλήγει σε ένα ευχάριστο μείγμα γλυκιάς καραμέλας.

5,50 €

Το Blue Magic συνδυάζει διάφορες γεύσεις φρούτων, όπως βατόμουρο, και φράουλα με αυτήν της δροσερής μέντας.

5,50 €

Δοκιμάστε τη δική μας εκδοχή για αυτήν την παραδοσιακά αγαπημένη συνταγή με κρέμα και βατόμουρο. 

5,50 €

Κρεμώδης καρύδα, τραγανά αμύγδαλα και πλούσια σοκολατένια γεύση.

5,50 €

 Νέα γεύση από την σειρά American Stars, συνδυασμός φράουλας με λευκή κρέμα!

5,50 €

Με ένα εξαιρετικό μείγμα χυμού ανανά, ώριμων ροδάκινων και ένα σφηνάκι Amaretto, το Jamaican Fruits είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

5,50 €
1 - 12 από 22 προϊόντα