ανα σελίδα

Joyetech - Riftcore Duo RTA Ένας πολύ ιδιαίτερος ατμοποιητής , αφού αν και περιλαμβάνεται στην κατηγορία των επισκευάσιμων ο χρήστης απαλλάσσεται από τη διαδικασία της τοποθέτησης αντιστάσεων, καθώς διαθέτει επαναστατικό σύστημα θέρμανσης με κεραμικές πλάκες!

74,80 €

Digiflavor - DROP SOLO RDA

39,00 €

SXK - Le Concorde RDA Ο Concorde είναι ένας κατά βάση dripper ατμοποιητής , που μπορεί όμως το ίδιο εύκολα να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με ένα squonk mod .

21,80 €

GeekVape - Zeus  Dual RTA 4ml TPD Edition Η Geekvape εμπνεύστηκε από την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα από τον πατέρα των θεών και μας παρουσιάζει τον Zeus RTA ! 

39,80 €

Vandy Vape - Lit RDA Άριστη ποιότητα κατασκευής , απίστευτη γεύση , μεγάλη παραγωγή ατμού και εύκολο στήσιμο ! Τι άλλο να ζητήσει ένας ατμιστής ;

34,00 €

Cthulhu Hastur MTL RTA Mini Σχεδιασμένος αποκλειστικά για ατμιστές που αναζητούν την Mouth to Lung εμπειρία !

39,80 €

Hellvape - Anglo RDA O Anglo RDA είναι η νέα συνεργασία της Hellvape με DukunVape και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 316 .

49,00 €

Geek Vape - Loop RDA O Loop είναι ένας ποιοτικός επισκευάσιμος dripper ατμοποιητής από τη Geek Vape που δίνει έμφαση στην άριστη απόδοση της γεύσης . 

29,80 €

Atom - Apocalypse RDTA O Apocalypse της Atom Vapes είναι ένας high-end RDTA βρετανικής κατασκευής . 

44,80 €

Augvape - Templar RDA O Templar από την Augvape είναι ένας πολύ προσεγμένος dripper ατμοποιητής όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τη λειτουργικότητα .

34,80 €

Wotofo - Nudge RDA O Wotofo Nudge RDA έχει σχεδιαστεί στοχεύοντας στη σωστή απόδοση της γεύσης αλλά και την παραγωγή μαζικού ατμού .

34,80 €

Oumier - VLS RDA O Oumier VLS είναι ένας ξεχωριστός RDA , αφού έχει τη δυνατότητα για στήσιμο μονών ή διπλών αντιστάσεων κάθετα , με το μοναδικό deck που διαθέτει ! 

29,80 €
1 - 12 από 90 προϊόντα