ανα σελίδα

Eleaf - Pesso  Προσφέρει απίθανη απόδοση σε γεύση και ντουμάνι ενώ η χωρητικότητά του καλύπτει τους περισσότερους ατμιστές !

24,90 €

Geekvape - Zeus Sub Ohm Tank Η Geekvape με υπερηφάνεια μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Zeus Sub Ohm Tank ! Ο ατμοποιητής διατηρεί την αρχιτεκτονική σχεδίαση του αρχικού Zeus προσθέτοντας όμως νέες τεχνολογίες .

33,90 €

Innokin - GoMax Tank Το Innokin GoMAX  Sub-Ohm tank είναι ένας εντυπωσιακός ατμοποιητής μίας χρήσης , με επιλογή αντίστασης 0.16ohm Kanthal Plex-3D Coil και μπορεί να χωρέσει μέχρι 5.5mL υγρού παράγοντας μεγάλη ποσότητα ατμού .

4,50 €

Aspire - Cleito Shot Ο Cleito Shot Tank είναι ο νέος, αναλώσιμος ατμοποιητής της Aspire που ήρθε για να δώσει λύση στους λάτρεις της πνευμονικής τζούρας που ζητάν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να απολαύσουν το άτμισμα τους .

4,90 €

Eleaf - Ijust Mini Για τους λάτρεις των μικρών αλλά ταυτόχρονα ισχυρών ατμοποιητών το ijust mini είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή που μπορείτε να κάνετε .

16,00 €

Eleaf - Rotor Με νέα αντίσταση HW-T . Διαθέτει ένα μικρό έλικα στο εσωτερικό της , ο οποίος λειτουργεί σαν τούρμπο στροβιλίζοντας τον αέρα που εισέρχεται στον ατμοποιητή από το Airflow , παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη παραγωγή ατμού με καθαρή και έντονη γεύση !

29,00 €

OFRF Nexmesh Sub Ohm Ο πρώτος ατμοποιητής με τεχνολογία OFRF NexMesh coil με κωνικό mesh coil . Παράλληλα διαθέτει ένα νέο σύστημα διπλής συμπίεσης του υγρού για ακόμα πιο πλούσιο ατμό !

38,00 €

Vaporesso SKRR-S Ο SKRR-S είναι η τελευταία εξέλιξη στους ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις της Vaporesso και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει !

39,00 €

Eleaf - Melo 5  Ο Melo 5 είναι σχεδιασμένος για να παρέχει ασφάλεια , καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού !

34,00 €

Eleaf - Ello Pop Ο ατμοποιητής Ello POP , μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε την δεξαμενή Bubble των 6.5ml ή την δεξαμενή τον 4ml , αυξάνοντας έτσι την χωρητικότητα του .

32,00 €

Eleaf - Gs Air 3 Το Gs air 3 σε συνδυασμό με την νέα αντίσταση Gs Air 1.6ohm αποδίδει καθαρή γεύση με μια τζούρα τσιγαρίσια και πλούσια σε παραγωγή ατμού .

15,00 €

Innokin – Zlide Ένα πλήρες πακέτο που εξυπηρετεί κάθε ατμιστή , λάτρη του Mouth to Lung ατμίσματος !

25,90 €
1 - 12 από 59 προϊόντα