ανα σελίδα

Vaporesso SKRR-S Ο SKRR-S είναι η τελευταία εξέλιξη στους ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις της Vaporesso και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει !

39,00 €

Eleaf - Melo 5  Ο Melo 5 είναι σχεδιασμένος για να παρέχει ασφάλεια , καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού !

34,00 €

Eleaf - Ello Pop Ο ατμοποιητής Ello POP , μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε την δεξαμενή Bubble των 6.5ml ή την δεξαμενή τον 4ml , αυξάνοντας έτσι την χωρητικότητα του .

32,00 €

Eleaf - Gs Air 3 Το Gs air 3 σε συνδυασμό με την νέα αντίσταση Gs Air 1.6ohm αποδίδει καθαρή γεύση με μια τζούρα τσιγαρίσια και πλούσια σε παραγωγή ατμού .

15,00 €

Innokin – Zlide Ένα πλήρες πακέτο που εξυπηρετεί κάθε ατμιστή , λάτρη του Mouth to Lung ατμίσματος !

25,90 €

Freemax - Mesh Pro Ο Freemax Mesh Pro είναι ένας ατμοποιητής που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική απόδοση της γεύσης στον ατμό του , λόγω του προηγμένου συστήματος αντιστάσεων που περιλαμβάνει .

36,00 €

Aspire - Nepho Ο Nepho είναι ο νέος ατμοποιητής της Aspire , που υπόσχεται μαζική παραγωγή ατμού με εξαιρετική γευστική απόδοση !

39,00 €

Wismec - Amor NSE Ο ατμοποιητής σχεδιάστηκε για τσιγαρίσια και πνευμονική χρήση, θα σας προσφέρει μια ασύγκριτη ευκολία στην χρήση και παράλληλα θα σας γεμίσει ευχαρίστηση με την έντονη γεύση και την μεγάλη παραγωγή ατμού .

16,00 €

Wismec - Amor NS Pro Ένας από τους καλυτέρους τσιγαρίσιους ατμοποιητές (MTL) της αγοράς , Amor NS Pro από την WISMEC !

24,00 €

Aspire - Tigon Ο νέος ατμοποιητής της Aspire θα σας ενθουσιάσει , με την ευχρηστία και την υπέροχη απόδοση της γεύσης του αγαπημένου σας υγρού !

32,00 €

IJOY - Mystique Νέος ατμοποιητής που διαθέτει mesh αντιστάσεις , πολύ καλή απόδοση γεύσης και μεγάλη παραγωγή ατμού !

5,50 €

Teslacigs - One Tank   Ατμοποιητής μιας χρήσης που  θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ικανοποιήσει πλήρως !

6,00 €
1 - 12 από 62 προϊόντα