ανα σελίδα

Innokin - Go S Mouth to Lung ατμοποιητής μίας χρήσης ιδανικός για απαιτητικούς ατμιστές που θέλουν καθαρή και έντονη γεύση σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης !

3,90 €

Aspire - Odan Mini Νέος Ισχυρός πνευμονικός Sub Ohm ατμοποιητής από την Aspire!

34,90 €

Innokin - Zenith Pro  Η Innokin παρουσιάζει τον ολοκαίνουριο Zenith Pro ! Αποτελεί τον άξιο συνεχιστή της εκπληκτικής σειράς ατμοποιητών Zenith & Zlide !

34,90 €

Aspire - Nautilus XS Έφτασε ο νέος ατμοποιητής Nautilus XS ! Συμβατός με τις αντιστάσεις του παλαιότερου Nautilus X αλλά και με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το νέο ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα και το Top-Fill σύστημα αναπλήρωσης υγρού ! 

29,90 €

Eleaf - Pesso  Προσφέρει απίθανη απόδοση σε γεύση και ντουμάνι ενώ η χωρητικότητά του καλύπτει τους περισσότερους ατμιστές !

24,90 €

Geekvape - Zeus Sub Ohm Tank Η Geekvape με υπερηφάνεια μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Zeus Sub Ohm Tank ! Ο ατμοποιητής διατηρεί την αρχιτεκτονική σχεδίαση του αρχικού Zeus προσθέτοντας όμως νέες τεχνολογίες .

33,90 €

Innokin - GoMax Tank Το Innokin GoMAX  Sub-Ohm tank είναι ένας εντυπωσιακός ατμοποιητής μίας χρήσης , με επιλογή αντίστασης 0.16ohm Kanthal Plex-3D Coil και μπορεί να χωρέσει μέχρι 5.5mL υγρού παράγοντας μεγάλη ποσότητα ατμού .

4,50 €

Aspire - Cleito Shot Ο Cleito Shot Tank είναι ο νέος, αναλώσιμος ατμοποιητής της Aspire που ήρθε για να δώσει λύση στους λάτρεις της πνευμονικής τζούρας που ζητάν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να απολαύσουν το άτμισμα τους .

4,90 €

Eleaf - Ijust Mini Για τους λάτρεις των μικρών αλλά ταυτόχρονα ισχυρών ατμοποιητών το ijust mini είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή που μπορείτε να κάνετε .

16,00 €

Eleaf - Rotor Με νέα αντίσταση HW-T . Διαθέτει ένα μικρό έλικα στο εσωτερικό της , ο οποίος λειτουργεί σαν τούρμπο στροβιλίζοντας τον αέρα που εισέρχεται στον ατμοποιητή από το Airflow , παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη παραγωγή ατμού με καθαρή και έντονη γεύση !

29,00 €

OFRF Nexmesh Sub Ohm Ο πρώτος ατμοποιητής με τεχνολογία OFRF NexMesh coil με κωνικό mesh coil . Παράλληλα διαθέτει ένα νέο σύστημα διπλής συμπίεσης του υγρού για ακόμα πιο πλούσιο ατμό !

38,00 €

Vaporesso SKRR-S Ο SKRR-S είναι η τελευταία εξέλιξη στους ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις της Vaporesso και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει !

39,00 €
1 - 12 από 63 προϊόντα