ανα σελίδα

Eleaf - Gs Air 3 Το Gs air 3 σε συνδυασμό με την νέα αντίσταση Gs Air 1.6ohm αποδίδει καθαρή γεύση με μια τζούρα τσιγαρίσια και πλούσια σε παραγωγή ατμού .

15,00 €

Innokin – Zlide Ένα πλήρες πακέτο που εξυπηρετεί κάθε ατμιστή , λάτρη του Mouth to Lung ατμίσματος !

25,90 €

Freemax - Mesh Pro Ο Freemax Mesh Pro είναι ένας ατμοποιητής που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική απόδοση της γεύσης στον ατμό του , λόγω του προηγμένου συστήματος αντιστάσεων που περιλαμβάνει .

36,00 €

Aspire - Nepho Ο Nepho είναι ο νέος ατμοποιητής της Aspire , που υπόσχεται μαζική παραγωγή ατμού με εξαιρετική γευστική απόδοση !

39,00 €

Wismec - Amor NSE Ο ατμοποιητής σχεδιάστηκε για τσιγαρίσια και πνευμονική χρήση, θα σας προσφέρει μια ασύγκριτη ευκολία στην χρήση και παράλληλα θα σας γεμίσει ευχαρίστηση με την έντονη γεύση και την μεγάλη παραγωγή ατμού .

16,00 €

Wismec - Amor NS Pro Ένας από τους καλυτέρους τσιγαρίσιους ατμοποιητές (MTL) της αγοράς , Amor NS Pro από την WISMEC !

24,00 €

Aspire - Tigon Ο νέος ατμοποιητής της Aspire θα σας ενθουσιάσει , με την ευχρηστία και την υπέροχη απόδοση της γεύσης του αγαπημένου σας υγρού !

32,00 €

IJOY - Mystique Νέος ατμοποιητής που διαθέτει mesh αντιστάσεις , πολύ καλή απόδοση γεύσης και μεγάλη παραγωγή ατμού !

5,50 €

Teslacigs - One Tank   Ατμοποιητής μιας χρήσης που  θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ικανοποιήσει πλήρως !

6,00 €

Aspire - Nautilus 2s Η Aspire σας φέρνει το νέο Nautilus 2S , μ' ένα κομψό , καμπύλο σχέδιο εξοπλισμένο με αντίσταση BVC 0,4ohm για πνευμονικό άτμισμα και BVC 1,8ohm για τσιγαρίσιο .

34,90 €

TESLACIGS - Pod One Ο ατμοποιητής έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το άτμισμα απόλαυση και παράλληλα να καλύψει και όλες τις απαιτήσεις των ατμιστών .

7,90 €

Joyetech - Exceed D19 Τέλεια γεύση και υπέροχη ατμιστική εμπειρία , για τσιγαρίσιες και πνευμονικές τζούρες !

14,90 €
1 - 12 από 68 προϊόντα