ανα σελίδα

Aspire - BP60 Kit Μικρό και πανίσχυρο pod kit  που θα σας συναρπάσει τόσο με τη δυνατότητα παραγωγής ατμού όσο και με την απόδοση της απόλυτης γεύσης !

39,90 €

Drag X Knight Series Drag Χ Knight Series , μια συσκευή Pod με όμορφη αισθητική , δυνατές επιδόσεις και νέες τεχνολογίες !

48,90 €

Innokin - Kroma R Zlide Kit  Συμπαγές, στιλάτο και κομψό , το Kroma-R  παρέχει στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία Mouth to Lung με εξαιρετική απόδοση των αρωμάτων και μεγάλη παραγωγή ατμού !

59,00 €

Innokin - Go S MTL Pen Kit Ένα Οικονομικό Starter Kit από την Innokin που συνδυάζει τέλεια γεύση , ισχύ και φορητότητα με λεπτή σχεδίαση . 

20,00 €

Aspire - Rover 2 Kit Το Kit αποτελείται από το NX40 Mod και τον Nautilus XS . Παρόλο που είναι μια πολύ μικρή συσκευή προσφέρει εξαιρετική αυτονομία καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 2200mah και μέγιστη ισχύ έως 40W .

69,90 €

Innokin - Zlide Tube Kit Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να είναι οικονομικά προσιτή , εύκολη στην χρήση με εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα στην γεύση !

48,00 €

Joyetech - Exceed X Kit Λαμπερά χρώματα , απλοποιημένη δομή και στιβαρή κατασκευή , το Exceed X ξεχωρίζει από τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα kit με τον σχεδιασμό και την κομψότητα του !

38,00 €

Vapefly - Galaxies MTL Starter Kit Το Galaxies MTL Starter Kit διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και είναι άνετο στο κράτημα, είναι μικρό και ταυτόχρονα στιβαρό .

32,00 €

Eleaf - Ijust Mini Kit Πολύ μικρό σε μέγεθος επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε παντού με ευκολία . Με την ενσωματωμένη μπαταρία 1100mah , το iJust mini μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας κατά την διάρκεια όλης της ημέρας .

29,00 €

Joyetech - Eroll Mac Advanced Kit Θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή ! Μια κομψή All in One συσκευή που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας απαιτητικός χρήστης. Το advanced Kit περιέχει το Vape Pen eRoll Mac και δυο extra δεξαμενές μέσα σε μια στιλάτη προστατευτική θήκη που ταυτόχρονα μπορεί να φορτίσει την συσκευή .

54,00 €

Innokin - Adept Zlide Kit Το Innokin Adept Zlide Kit είναι μια νέα πολύ ανθεκτική και αδιάβροχη συσκευή που σχεδιάστηκε με γνώμονα την εύκολη χρήση , την αντοχή της συσκευής και τις υψηλές αποδόσεις ! 

56,00 €

Joyetech - Eroll Mac Kit Θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή ... Μια κομψή All in One συσκευή που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας απαιτητικός χρήστης .

13,00 €
1 - 12 από 31 προϊόντα