ανα σελίδα

Innokin - Go S MTL Pen Kit Pink Ένα Οικονομικό Starter Kit από την Innokin που συνδυάζει τέλεια γεύση , ισχύ και φορητότητα με λεπτή σχεδίαση . 

20,00 €

Innokin - Go S MTL Pen Kit Silver Ένα Οικονομικό Starter Kit από την Innokin που συνδυάζει τέλεια γεύση , ισχύ και φορητότητα με λεπτή σχεδίαση . 

20,00 €

Innokin - Go S MTL Pen Kit Black Ένα Οικονομικό Starter Kit από την Innokin που συνδυάζει τέλεια γεύση , ισχύ και φορητότητα με λεπτή σχεδίαση . 

20,00 €

Innokin - Zlide Tube Kit Pink Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να είναι οικονομικά προσιτή , εύκολη στην χρήση με εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα στην γεύση !

48,00 €

Innokin - Zlide Tube Kit Silver Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να είναι οικονομικά προσιτή , εύκολη στην χρήση με εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα στην γεύση !

48,00 €

Innokin - Zlide Tube Kit Forest Camo Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να είναι οικονομικά προσιτή , εύκολη στην χρήση με εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα στην γεύση !

48,00 €

Innokin - Zlide Tube Kit Black Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να είναι οικονομικά προσιτή , εύκολη στην χρήση με εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα στην γεύση !

48,00 €

Joyetech - Exceed X Kit Silver Λαμπερά χρώματα , απλοποιημένη δομή και στιβαρή κατασκευή , το Exceed X ξεχωρίζει από τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα kit με τον σχεδιασμό και την κομψότητα του !

38,00 €

Joyetech - Exceed X Kit Black Λαμπερά χρώματα , απλοποιημένη δομή και στιβαρή κατασκευή , το Exceed X ξεχωρίζει από τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα kit με τον σχεδιασμό και την κομψότητα του !

38,00 €

Eleaf - Ijust Mini Kit Gun Metal Πολύ μικρό σε μέγεθος επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε παντού με ευκολία . Με την ενσωματωμένη μπαταρία 1100mah , το iJust mini μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας κατά την διάρκεια όλης της ημέρας .

29,00 €

Eleaf - Ijust Mini Kit Black Πολύ μικρό σε μέγεθος επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε παντού με ευκολία . Με την ενσωματωμένη μπαταρία 1100mah , το iJust mini μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας κατά την διάρκεια όλης της ημέρας .

29,00 €

Joyetech - Eroll Mac Advanced Kit Silver Θα σας κάνει να το ερωτευτείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή ! Μια κομψή All in One συσκευή που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας απαιτητικός χρήστης. Το advanced Kit περιέχει το Vape Pen eRoll Mac και δυο extra δεξαμενές μέσα σε μια στιλάτη προστατευτική θήκη που ταυτόχρονα μπορεί να φορτίσει την συσκευή .

54,00 €
1 - 12 από 31 προϊόντα