ανα σελίδα

Cotton Bacon Bits v2 - XL v2 10g Κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται στις ΗΠΑ , υπόσχεται να απογειώσει τη γεύση του αγαπημένου σας υγρού αναπλήρωσης .

5,50 €

Cotton Bacon Bits v2 - XL v2 2g Κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται στις ΗΠΑ , υπόσχεται να απογειώσει τη γεύση του αγαπημένου σας υγρού αναπλήρωσης .

3,30 €

Muscle Cotton by Demon Killer 10pcs 100% οργανικό βαμβάκι της Demon Killer , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,20 €

Angorabbit Organic Cotton Orange 100% οργανικό βαμβάκι της Angorabbit , ειδικά σχεδιασμένο για ατμιστική χρήση .

4,80 €

Vapefly Firebolt Mixed Edition Οργανικό Βαμβάκι 21pcs Το οργανικό βαμβάκι Firebolt από την Vapefly σας υπόσχεται πλούσια γεύση και εύκολη τοποθέτηση . Είναι από 100% οργανικό βαμβάκι με μακριές ίνες με άμεση απορροφητικότητα και πολύ καλή απόδοση στην γεύση .

6,50 €

Fiber n Cotton Οργανικό βαμβάκι 10g Το βαμβάκι με την μοναδική του σύσταση από 100% οργανικό βαμβάκι και ίνες κυτταρίνης (fiber) θα σας εξασφαλίσει καθαρή απόδοση της γεύσης και υψηλή απορροφητικότητα .

6,00 €

Cotton Bacon Prime Οργανικό Βαμβάκι 10g Η Wicknvape γνωστή στο χώρο του ατμίσματος για τα ποιοτικά της προϊόντα  επιστρέφει δυναμικά με το νέο Cotton Bacon Prime Βαμβάκι . Με την νέα βελτιωμένη ίνα , η οποία είναι πιο απορροφητική αλλά και με εξαιρετική απόδοση της γεύσης !

6,50 €

Atopack Magic Pod - Βιολογικό Βαμβάκι 48τεμ. Βαμβάκι από την Joyetech για Atopack Magic το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οργανικό βαμβάκι ειδικά επιλεγμένο για να προσφέρει καθαρή και πλούσια γεύση .

2,00 €

Kendo Vape Cotton - Gold Edition

7,80 €

Angorabbit - Vape Cotton

4,50 €

BomberTech Wicked Wicks Premium Cotton Wicks

6,50 €

Vandy Vape Cotton Loops Βιολογικό βαμβάκι από την Vandy Vape σε λωρίδες για ευκολότερη χρήση .

2,80 €
1 - 12 από 15 προϊόντα