ανα σελίδα

Hotcig Kubi II AIO Pod Kit Green Το Kubi είναι το νέο επάναστατικό, επαναγεμιζόμενο Pod Kit (εξαιρετικά μικρή και φορητή συσκευή ατμίσματος) από την Hotcig που θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ατμίσματος τόσο σε νέους όσο και σε παλιούς χρήστες !

23,00 €

Hotcig Kubi II AIO Pod Kit Red Το Kubi είναι το νέο επάναστατικό, επαναγεμιζόμενο Pod Kit (εξαιρετικά μικρή και φορητή συσκευή ατμίσματος) από την Hotcig που θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ατμίσματος τόσο σε νέους όσο και σε παλιούς χρήστες !

23,00 €

Hotcig Kubi II AIO Pod Kit Blue Το Kubi είναι το νέο επάναστατικό, επαναγεμιζόμενο Pod Kit (εξαιρετικά μικρή και φορητή συσκευή ατμίσματος) από την Hotcig που θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ατμίσματος τόσο σε νέους όσο και σε παλιούς χρήστες !

23,00 €

Hotcig Kubi II AIO Pod Kit Black Το Kubi είναι το νέο επάναστατικό, επαναγεμιζόμενο Pod Kit (εξαιρετικά μικρή και φορητή συσκευή ατμίσματος) από την Hotcig που θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ατμίσματος τόσο σε νέους όσο και σε παλιούς χρήστες !

23,00 €

Innokin Kroma Z Pod Kit White Το Innokin Kroma Z Pod Kit αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας συσκευών pod kits . Πλήρως συμβατό με όλη την σειρά των αντιστάσεων Ζ-coils , το Kroma Z Pod Kit είναι ιδανικό για όλους τους vapers 

49,90 €

Innokin Kroma Z Pod Kit Grey Το Innokin Kroma Z Pod Kit αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας συσκευών pod kits . Πλήρως συμβατό με όλη την σειρά των αντιστάσεων Ζ-coils , το Kroma Z Pod Kit είναι ιδανικό για όλους τους vapers 

49,90 €

Innokin Kroma Z Pod Kit Midnight Green Το Innokin Kroma Z Pod Kit αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας συσκευών pod kits . Πλήρως συμβατό με όλη την σειρά των αντιστάσεων Ζ-coils , το Kroma Z Pod Kit είναι ιδανικό για όλους τους vapers 

49,90 €

Innokin Kroma Z Pod Kit Black Το Innokin Kroma Z Pod Kit αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας συσκευών pod kits . Πλήρως συμβατό με όλη την σειρά των αντιστάσεων Ζ-coils , το Kroma Z Pod Kit είναι ιδανικό για όλους τους vapers 

49,90 €

Innokin EQ FLTR Pod Kit Azure Blue Σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα . Εύκολο στην χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο με δυνατές επιδόσεις και μεγάλη παραγωγή ατμού !

19,90 €

Innokin EQ FLTR Pod Kit Ruby Red Σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα . Εύκολο στην χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο με δυνατές επιδόσεις και μεγάλη παραγωγή ατμού !

19,90 €

Innokin EQ FLTR Pod Kit Storm Grey Σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα . Εύκολο στην χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο με δυνατές επιδόσεις και μεγάλη παραγωγή ατμού !

19,90 €

Innokin EQ FLTR Pod Kit Rose Gold Σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα . Εύκολο στην χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο με δυνατές επιδόσεις και μεγάλη παραγωγή ατμού !

19,90 €
1 - 12 από 94 προϊόντα