ανα σελίδα

Vaporesso GTX GO 80 Pod Kit Grey Matte Μία αναζωογονητική αναβάθμιση στις pen style συσκευές , το GTX GO με την μαγνητική του δεξαμενή GTX Pod 26 θα μας προσφέρει μια ευχάριστη και πλούσια ατμιστική εμπειρία , με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών όπως το SSS Leak-Resistant Technology και τις νέες αντιστάσεις GTX .

29,90 €

Vaporesso GTX GO 80 Pod Kit Black Μία αναζωογονητική αναβάθμιση στις pen style συσκευές , το GTX GO με την μαγνητική του δεξαμενή GTX Pod 26 θα μας προσφέρει μια ευχάριστη και πλούσια ατμιστική εμπειρία , με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών όπως το SSS Leak-Resistant Technology και τις νέες αντιστάσεις GTX .

29,90 €

Vaporesso GTX GO 80 Pod Kit Rainbow Μία αναζωογονητική αναβάθμιση στις pen style συσκευές , το GTX GO με την μαγνητική του δεξαμενή GTX Pod 26 θα μας προσφέρει μια ευχάριστη και πλούσια ατμιστική εμπειρία , με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών όπως το SSS Leak-Resistant Technology και τις νέες αντιστάσεις GTX .

29,90 €

Vaporesso GTX GO 80 Pod Kit Blue Μία αναζωογονητική αναβάθμιση στις pen style συσκευές , το GTX GO με την μαγνητική του δεξαμενή GTX Pod 26 θα μας προσφέρει μια ευχάριστη και πλούσια ατμιστική εμπειρία , με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών όπως το SSS Leak-Resistant Technology και τις νέες αντιστάσεις GTX .

29,90 €

Vaporesso GTX GO 80 Pod Kit Red Μία αναζωογονητική αναβάθμιση στις pen style συσκευές , το GTX GO με την μαγνητική του δεξαμενή GTX Pod 26 θα μας προσφέρει μια ευχάριστη και πλούσια ατμιστική εμπειρία , με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών όπως το SSS Leak-Resistant Technology και τις νέες αντιστάσεις GTX .

29,90 €

Voopoo Doric 60 4.5ml Kit Space Gray Το Doric 60 είναι μια συσκευή Pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Εμπνευσμένο από τον δωρικό ρυθμό το Doric 60 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετο κράτημα και μικρό μέγεθος . 

25,90 €

Voopoo Doric 60 4.5ml Kit Olive Green Το Doric 60 είναι μια συσκευή Pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Εμπνευσμένο από τον δωρικό ρυθμό το Doric 60 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετο κράτημα και μικρό μέγεθος . 

25,90 €

Voopoo Doric 60 4.5ml Kit Ice Blue Το Doric 60 είναι μια συσκευή Pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Εμπνευσμένο από τον δωρικό ρυθμό το Doric 60 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετο κράτημα και μικρό μέγεθος . 

25,90 €

Voopoo Doric 60 4.5ml Kit GrapeFruit Red Το Doric 60 είναι μια συσκευή Pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Εμπνευσμένο από τον δωρικό ρυθμό το Doric 60 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετο κράτημα και μικρό μέγεθος . 

25,90 €

Voopoo Doric 60 4.5ml Kit Deep Sea Blue Το Doric 60 είναι μια συσκευή Pod με κομψή εμφάνιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Εμπνευσμένο από τον δωρικό ρυθμό το Doric 60 είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετο κράτημα και μικρό μέγεθος . 

25,90 €

Innokin Klypse Pod Kit Mint Το Innokin Klypse είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ και απλό pod , ιδανικό για νέους ατμιστές !

16,00 €

Innokin Klypse Pod Kit Blush Το Innokin Klypse είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ και απλό pod , ιδανικό για νέους ατμιστές !

16,00 €
1 - 12 από 170 προϊόντα