ανα σελίδα

Uwell - Amulet Pod Kit Υποδεχθείτε το πρώτο παγκοσμίως Pod - Ρολόι ! Το Amulet Pod System της Uwell ήρθε για να σας αλλάξει την καθημερινότητα και να σας λύσει τα χέρια !

49,00 €

Joyetech -Teros One Pod Kit Το Teros one είναι η πρώτη συσκευή Pod από την Joyetech που διαθέτει υλικά κατασκευής από γυαλί , δίνοντάς του μια εντυπωσιακή και πολυτελή εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος !

29,00 €

Eleaf - Tance Max Kit Η συσκευή συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1100mah , εργονομικό σχεδιασμό και ευκολία χρήσης , καθιστώντας έτσι το Tance Max ένα από τα καλύτερα All in one ηλεκτρονικά τσιγάρα !

32,00 €

Bo - One Το BO είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που περίμεναν όσοι επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα ! Ένα ελαφρύ , συμπαγές και εύχρηστο κιτ .

22,90 €

Innokin – Z Biip - Dune Pod Η ευχάριστη , διακριτική και ιδιαίτερη σχεδίασή του Pod θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν επιπλέον λόγο να το αποκτήσετε !

59,90 €

Innokin – Z Biip - Shine Pod  Η ευχάριστη , διακριτική και ιδιαίτερη σχεδίασή του Pod θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν επιπλέον λόγο να το αποκτήσετε !

57,90 €

Joyetech - Atopack Magic Pod Η Joyetech παρουσιάζει το νεότερο μέλος της σειράς Atopack , το Atopack Magic , μία μικρή συσκευή Pod που χαρακτηρίζεται από την καινοτόμα τεχνολογία που διαθέτει , τα ελκυστικά χρώματα και την απλότητα χρήσης .

29,00 €

VOOPOO - VFL Το νέο , όμορφο , διακριτικό αλλά και πλήρως λειτουργικό pod system της Voopoo είναι γεγονός !

35,00 €

SMOK - Nord Το νέο Starter Kit από την Smok , κατάλληλο για MTL και nic salts.

36,00 €

iJoy - Vpc Kit  Το Pod IVPC της Ijoy είναι ένα εύκολο στην χρήση pod με σχήμα όπως ένα αγωνιστικό αμάξι . 

45,00 €

Smok Novo Pod Starter Kit 450mAh Prism Chrome Cobra edition Υπέροχη και πανέμορφη , η νέα συσκευή pod της SMOK , Novo !

32,00 €

Joyetech RunAbout Pod 'Ενα αριστούργημα με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα πολυτελή γιοτ . 

27,00 €
1 - 12 από 27 προϊόντα