ανα σελίδα

Quawins - Vstick Pro Μια  τέλεια συσκευή Pod ιδανική για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα !

29,90 €

Aspire SLX Kit Ένα ακόμη σπουδαίο προϊόν από την Aspire , το Aspire SLX . Μια αξιόπιστη και πρακτική λύση για άτμισμα με αναλώσιμες κάψουλες , χωρίς γέμισμα και χωρίς διαρροή υγρού !

24,90 €

Geekvape - Aegis Boost Pod Kit Υβριδικό σύστημα Pod από την GeekVape ! Περισσότερη ισχύς , μικρότερο βάρος , σούπερ εμφάνιση και ενσωματωμένη μπαταρία 1500mah η οποία μπορεί να αντέξει σε συνεχή χρήση για έως και 36 ώρες !

44,00 €

Wismec Preva DNA Kit Το Preva DNA είναι μια νέα συσκευή Pod υψηλής τεχνολογίας από την WISMEC . Ο μοναδικός σχεδιασμός του με πάνελ από ίνες άνθρακα το καθιστά ιδιαίτερα εντυπωσιακό . Διαθέτει όχι μόνο κομψή εμφάνιση και συμπαγές μέγεθος, αλλά και ισχυρό Chip Evolv DNA GO , ένα πραγματικό θηρίο σε μια κομψή και μικρή συσκευή Pod .

54,00 €

VooPoo - Vinci Kit Έφτασε το νέο έξυπνο Pod , Vinci από την VooPoo . Με την υιοθέτηση του νέου τσιπ GENE.AI με μπαταρία 1500mAh , το VINCI Mod Pod είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα με χειροκίνητες και αυτόματες λειτουργίες για να ικανοποιεί διαφορετικούς χρήστες και να προσφέρει εξαιρετική γεύση !

48,00 €

Innokin - I.O. Kit Ένα μικρό και διακριτικό φορητό σύστημα Pod το οποίο είναι ιδανικό για χρήση με άλατα νικοτίνης αλλά και για υγρά αναπλήρωσης υψηλά σε περιεκτικότητα νικοτίνης .

15,00 €

Uwell - Amulet Pod Kit Υποδεχθείτε το πρώτο παγκοσμίως Pod - Ρολόι ! Το Amulet Pod System της Uwell ήρθε για να σας αλλάξει την καθημερινότητα και να σας λύσει τα χέρια !

49,00 €

Joyetech -Teros One Pod Kit Το Teros one είναι η πρώτη συσκευή Pod από την Joyetech που διαθέτει υλικά κατασκευής από γυαλί , δίνοντάς του μια εντυπωσιακή και πολυτελή εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος !

29,00 €

Eleaf - Tance Max Kit Η συσκευή συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 1100mah , εργονομικό σχεδιασμό και ευκολία χρήσης , καθιστώντας έτσι το Tance Max ένα από τα καλύτερα All in one ηλεκτρονικά τσιγάρα !

32,00 €

Bo - One Το BO είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που περίμεναν όσοι επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα ! Ένα ελαφρύ , συμπαγές και εύχρηστο κιτ .

22,90 €

Innokin – Z Biip - Dune Pod Η ευχάριστη , διακριτική και ιδιαίτερη σχεδίασή του Pod θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν επιπλέον λόγο να το αποκτήσετε !

59,90 €

Innokin – Z Biip - Shine Pod  Η ευχάριστη , διακριτική και ιδιαίτερη σχεδίασή του Pod θα αποτελέσει αναμφίβολα έναν επιπλέον λόγο να το αποκτήσετε !

57,90 €
1 - 12 από 33 προϊόντα