ανα σελίδα

Voopoo - V Suit  Pod Kit Το V Suit της Voopoo είναι ένα μοναδικό σύστημα Pod . Ενώ ο σχεδιασμός του μοιάζει με ένα απλό Pen Style kit οι δυνατότητες και οι λειτουργίες του είναι πολύ παραπάνω από ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο !

35,90 €

Drag X Knight Series Drag Χ Knight Series , μια συσκευή Pod με όμορφη αισθητική , δυνατές επιδόσεις και νέες τεχνολογίες !

48,90 €

Geekvape - Wenax Stylus Μια μοναδική Pod συσκευή με την εγγύηση ποιότητας και απόδοσης της Geekvape !

19,90 €

Voopoo - Argus Air Pod System Με ιδανικά μικρό μέγεθος και βάρος είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα διακριτικό αλλά αποδοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο .

36,90 €

Dinner Lady Disposable - Lemon Tart Το πρώτο Pod μίας χρήσης προγεμισμένο με e-liquid Premium Dinner Lady , Lemon Tart . Ψηφισμένη ως η καλύτερη γεύση του Ηνωμένου Βασιλείου 3 χρόνια στη σειρά ! Έντονη κρέμα λεμονιού με μαστιχωτή μαρέγκα , τρυφερά τυλιγμένα σε μία λεπτή κρούστα . Μία απολαυστική τάρτα λεμόνι με γεύση που δεν περιγράφεται ...

5,99 €

Dinner Lady Disposable - Smooth Tobacco Σχεδιασμένο για να αναπαράγει την αίσθηση του καλύτερου καπνού . Τολμηρή , απαλή και εκλεπτυσμένη , αυτή η γνώριμη γεύση είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταβείτε στο άτμισμα !

5,99 €

VooPoo - Drag X 80W  Μια νέα συσκευή Pod από τη VooPoo με όμορφη αισθητική , δυνατές επιδόσεις και νέες τεχνολογίες !

48,90 €

Uwell - Caliburn  Μια νέα , καινοτόμα και συμπαγή συσκευή τύπου Pod έρχεται να μας φέρει η Uwell παρουσιάζοντας το Caliburn , ένα ¨υβριδικό¨ σύστημα τύπου Pod .

32,00 €

Zeep Kit Πρακτικό και βολικό σύστημα Pod , ιδανικό για να καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες . Κομψό και μικρό για να το έχετε πάντα μαζί σας . Μια πρακτική συσκευή που έρχεται να δώσει απλότητα, ποιότητα και πολυτέλεια στον χρήστη .

34,90 €

Oxva Origin Kit Το Oxva Origin είναι μια νέα POD συσκευή που έρχεται να καλύψει το κενό  μεταξύ Pod και Mod συσκευών .

42,90 €

Geekvape - Aegis Pod 800mah Το Aegis Pod είναι η πιο ανθεκτική αλλά και η μικρότερη συσκευή που προστέθηκε πρόσφατα στη σειρά Aegis !

33,50 €

Quawins - Vstick Pro Μια  τέλεια συσκευή Pod ιδανική για αυτούς που επιθυμούν την μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα !

29,90 €
1 - 12 από 44 προϊόντα