ανα σελίδα

Philotimo - Turkish Tobacco 60ml Flavour Shot Απολαυστικό μείγμα ανατολίτικων καπνών με μία πινελιά από τριαντάφυλλο ώστε να δίνει μία αίσθηση από λουκούμι . Και η μυρωδιά του ; Όντως ανατολίτικη .

6,75 €

Philotimo - ΠΑΝΔΩΡΑ 60ml Flavour Shot Το Πανδώρα είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο μείγμα φτιαγμένο ειδικά για τους λάτρεις των καπνών πίπας .

6,75 €

Philotimo - ΓΚΟΦΡΕΤΑ 60ml Flavour Shot Αέρινες , τραγανές γκοφρέτες και ένα ακαταμάχητο στρώμα από τα πιο νόστιμα φουντούκια του Piedmont κάνουν αυτό το υγρό , το απόλυτο best-seller !

6,75 €

Philotimo - ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ 60ml Flavour Shot Σταματήστε ότι κάνετε και απολαύστε ένα παγωμένο καφεδάκι !

6,75 €

Philotimo - ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ 60ml Flavour Shot Απολαύστε έναν τέλειο , αρωματικό χυμό ώστε να φύγει η δίψα και να έρθει η γλύκα του ροδιού !

6,75 €

Philotimo - ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ 60ml Flavour Shot Με το υγρό Πανακότα, έχουμε παραμείνει πιστοί στην αυθεντική Ιταλική συνταγή και δημιουργήσαμε ένα από τα καλύτερα υγρά-επιδόρπια .

6,75 €

Philotimo - ΚΕΙΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ 60ml Flavour Shot Δεν θα πιστέψετε πόση γεύση μπορέσαμε να χωρέσουμε σε αυτό το υγρό . Είναι σουρεαλιστικό , είναι εκπληκτικό !

6,75 €

Philotimo - ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ 60ml Flavour Shot Ψάχνετε για ένα υγρό που θα κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν ; Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Λουκουμάδες γιατί είναι ένα υγρό πραγματικά επικών διαστάσεων !

6,75 €

Philotimo - ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ 60ml Flavour Shot Άρωμα μπισκότου ΠΤΙ ΜΠΕΡ με φανταστικό εκχύλισμα βανίλιας και απαλή αίσθηση κανέλας !

6,75 €

Philotimo - ΚΥΚΛΑΔΕΣ 60ml Flavour Shot Δροσερό προφίλ κόκκινου και πράσινου μήλου στην εισπνοή με μία βάση από κρέμα μπανάνα με ίχνη φράουλας και ανανά !

6,75 €

Philotimo - ΠΑΡΦΕ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΓΩΤΟ 60ml Flavour Shot Υπέροχη γεύση παγωτό παρφέ λεμόνι από Philotimo !

6,75 €

Philotimo - ΡΟΛΟ ΚΕΙΚ ΕΣΠΡΕΣΣΟ 60ml Flavour Shot Ο καφές εσπρέσο ενσωματωμένος σε ένα παντεσπάνι με βελγικό κακάο . Ένα απολαυστικό κέικ που θα λατρέψετε !

6,75 €
13 - 24 από 39 προϊόντα