ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ-18mm

New product

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ-18mm , 

εύκολη μεταφορά ,μένουν αναλλοίωτα και ταυτόχρονα προστατεύουν στο έπακρο με μήκος 18 χιλιοστά είναι ιδανικά και για δυνατούς καπνούς.

1,00 € με ΦΠΑ

  • διάμετρος : 6.5mm

  • μήκος : 18mm

  • συσκευασία : 100 τεμάχια

  • σε μεμβράνη,εύκολα στην μεταφορά και παραμένουν αναλλοίωτα

Ίσως τα μόνα σε μεμβράνη με μήκος 18 χιλιοστών,με πιστούς καπνιστές,αξίζουν την δοκιμή σας.

Related Products

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ, οργανικό και διαφορετικό,μία επιλογή για αυτούς που θέλουν διαφορετική καπνιστική εμπειρία.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 8mm, με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 5.5mm-EXTRA SLIM, με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 6mm-SLIM , με έξτρα απορροφητικές ίνες  ενεργού άνθρακα για μεγάλη προστασία χώρις να αλλοιώνεται η γεύση του καπνού.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΗΠΙΟΛΙΘΟΣ , πρωτοποριακή σύνθεση ακατέργαστου χαρτιού με φυσικό πέτρωμα σηπιόλιθου με αποτέλεσμα ένα φίλτρο που συγκρατεί τα πάντα εκτός της γεύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ 8mm , κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΦΙΛΤΡΑ-SLIM 6.4mm κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

0,70 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ- ΛΕΥΚΑ ΦΙΛΤΡΑ-SLIM 16mm  κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΛΕΥΚΑ ΦΙΛΤΡΑ-SLIM 20mm  κλασικά λευκά φίλτρα,με ειδική συμπίεση για μέγιστη κατακράτηση των βλαβερών ουσιών της καύσης.

1,00 €

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ 5.5mm , εύκολη μεταφορά ,extra slim με ιδιαίτερα απορροφητικές ίνες.

1,00 €