ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - EXTRA SLIM

New product

ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ - EXTRA SLIM ,

απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,50 € με ΦΠΑ

  • περιέχει  10 πιπάκια

  • πρωτοποριακό σύστημα με διπλό φιλτράρισμα

  • μέγιστη κατακράτηση πίσσας και νικοτίνης

  • ιδανικό και για δυνατούς καπνούς

  • χωρίς επαφή ουσιών με το στόμα

  • αποστειρωμένο πιπάκι

  • αλλαγή κάθε 10-15 τσιγάρα

Πολύ καλό σύστημα ,προσφέρει προστασία από τις βλαβερές ουσίες του καπνίσματος και μειώνει αισθητά τον βήχα χωρίς όμως να μειωθεί η απόλαυση του καπνίσματος.

Related Products

TARGET - SUPER SLIM , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

0,40 €

ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ -ΠΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ EXTRA SLIM , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

4,90 €

ΠΑΠΠΟΥΣ -ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑΣ - EXTRA SLIM, απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,80 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΜΑΚΡΥ ΠΙΠΑΚΙ - EXTRA SLIM , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

0,40 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΜΙΝΙ ΠΙΠΑΚΙΑ - EXTRA SLIM , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

0,50 €

FRIEND HOLDER - MULTI SLIM , κλασικά φιλτράκια,δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας.Εγγυώνται άψογο φιλτράρισμα αλλά και απόλαυση στο κάπνισμα αφού δεν αλλοιώνουν την γεύση του τσιγάρου.Είναι τα μοναδικά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία γεγονός που πιστοποιεί την άριστη ποιότητα τους.

12,00 €

FRIEND HOLDER - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ , κλασικά φιλτράκια,δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας.Εγγυώνται άψογο φιλτράρισμα αλλά και απόλαυση στο κάπνισμα αφού δεν αλλοιώνουν την γεύση του τσιγάρου.Είναι τα μοναδικά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία γεγονός που πιστοποιεί την άριστη ποιότητα τους.

2,80 €