ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

New product

ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ  ,

απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,80 € με ΦΠΑ

  • περιέχει 10 πιπάκια

  • πρωτοποριακό σύστημα με διπλό φιλτράρισμα

  • μέγιστη κατακράτηση πίσσας και νικοτίνης

  • ιδανικό και για δυνατούς καπνούς

  • αποστειρωμένο πιπάκι

  • αλλαγή κάθε 10-15 τσιγάρα

  • χωρίς επαφή ουσιών με το στόμα

Πολύ καλό σύστημα ,προσφέρει προστασία από τις βλαβερές ουσίες του καπνίσματος και μειώνει αισθητά τον βήχα χωρίς όμως να μειωθεί η απόλαυση του καπνίσματος.

Related Products

ΠΑΠΠΟΥΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ -ΠΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

4,90 €

ΠΑΠΠΟΥΣ -ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑΣ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,50 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΠΙΠΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,00 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΠΙΠΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

1,50 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

2,20 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΜΙΝΙ ΠΙΠΑΚΙΑ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

0,50 €

TARGET - MINI FILTER , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

0,40 €

FRIEND HOLDER - MINI , κλασικά φιλτράκια,δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας.Εγγυώνται άψογο φιλτράρισμα αλλά και απόλαυση στο κάπνισμα αφού δεν αλλοιώνουν την γεύση του τσιγάρου.Είναι τα μοναδικά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία γεγονός που πιστοποιεί την άριστη ποιότητα τους.

10,00 €

MAGIC LIFE , δοκιμασμένη εδώ και πολλά χρόνια,μειώνει πίσσα και νικοτίνη εώς και 60% και όπως λέει και το σλόγκαν της,πίπα magic life σώζει ζωές!

3,20 €

ΠΑΠΠΟΥΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΙΠΑΚΙ , απολαύστε χωρίς τύψεις την αγαπημένη σας συνήθεια του καπνίσματος μειώνοντας τις βλαβερές ουσιές του τσιγάρου εύκολα και οικονομικά.

3,30 €

FRIEND HOLDER - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ , κλασικά φιλτράκια,δοκιμασμένα εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας.Εγγυώνται άψογο φιλτράρισμα αλλά και απόλαυση στο κάπνισμα αφού δεν αλλοιώνουν την γεύση του τσιγάρου.Είναι τα μοναδικά που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία γεγονός που πιστοποιεί την άριστη ποιότητα τους.

2,80 €