Flowermate Swift Pro

New product

Flowermate - Swift Pro Vaporizer

Ο μόνος vaporizer με 100% πραγματική συναγωγή θερμότητας σε αυτή την τιμή . Απίστευτη γεύση , αρκετή οικονομία και πολλά αξεσουάρ .

150,02 € με ΦΠΑ

-31.5%

219,00 € με ΦΠΑ

Flowermate - Swift Pro Vaporizer

Το FlowerMate Swift Pro είναι ένα εύκολο στη χρήση vaporizer που προσφέρει εξαιρετική γεύση . Διαθέτει πλήρη θέρμανση με συναγωγή όπου θερμαινόμενος αέρας περνάει μέσα από τα βότανα. Το τοίχωμα του θαλάμου θέρμανσης μπορεί να αντικατασταθεί με κάθε υλικό που παρέχει μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία άτμισης και γεύσης . Ο αέρας του Swift Pro είναι απομονωμένος , εξαλείφοντας όλες τις αλλοιώσεις που παράγονται από τα ηλεκτρονικά μέρη . Ο μονοψήφιος έλεγχος θερμοκρασίας επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση μεταξύ 60 ° C και 230 ° C .

Χαρακτηριστικά :

 • Ένα από τα ελάχιστα vaporizer με 100% συναγωγή θερμότητας που κυκλοφορούν σήμερα

 • Θάλαμος με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει το αγαπημένο σας μείγμα αρωματοθεραπείας

 • Πλήρως απομονωμένη διαδρομή αέρα για να εξαλειφθεί το πρόβλημα αλλοίωσης της γεύσης

 • Ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει την ακριβή θερμοκρασία και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας που απομένει

 • Εύρος θερμοκρασιών που κυμαίνεται από 60°C έως 230°C και μπορεί να ρυθμιστεί με αυξομείωση 1 βαθμού

 • Η μπαταρία χρησιμοποιεί κανονικό φορτιστή micro-USB οπότε είναι πάντα εύκολο να βρείτε έναν αν δεν έχετε τον δικό σας ή να χρησιμοποιείτε power bank 

Περιεχόμενα Συσκευασίας :

 • Ξύλινο Τοίχωμα Θαλάμου από Αφρικανικό Παλίσανδρο

 • Ξύλινο Τοίχωμα από Παλίσανδρο Νότιας Αμερικής

 • Τοίχωμα Θαλάμου από Μπαμπού

 • Τοίχωμα Θαλάμου από Βοριοπυριτικό Γυαλί

 • Τζαμάκι Θαλάμου από Ανοξείδωτο Ατσάλι

 • Τζαμάκι Επιστομίου

 • Εργαλείο Συσκευασίας και Μύτη (Dabber)

 • Καπάκι Γεμίσματος

 • Εργαλείο Αφαίρεσης Θαλάμου

 • Βούρτσα Καθαρισμού

 • Καλώδιο Φόρτισης USB

Σε όλα τα Vaporizers προτείνουμε τις 2-3 πρώτες φορές να τα λειτουργείτε πάντα χωρίς υλικό για αποστείρωση αλλά και να καούν τυχόν υπολείμματα από την διαδικασία παραγωγής όπως π.χ σκόνες ή λάδια .
Για να διατηρείτε το vaporizer σας σε καλή κατάσταση είναι απαραίτητη μια στοιχειώδης συντήρηση και καθαρισμός ώστε να έχει καλή τζούρα και γεύση .
Δεν υπάρχει μία θερμοκρασία ενιαία για όλα τα βότανα , υπάρχουν προτεινόμενες και μπορείτε να βρείτε την αγαπημένη σας με λίγη εξάσκηση και πειραματισμό . 
Τα βότανα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι αλεσμένα και ξερά για καλύτερο αποτέλεσμα . Ο θάλαμος πρέπει να γεμίζει αλλά να αφήνουμε χώρο να αναπνέει για να κυκλοφορήσει ο θερμός αέρας επαρκώς .
Να θυμάστε ότι αναπτύσσονται θερμοκρασίες άνω των 200°C και ο θάλαμος καίει !

[TIPS] Flowermate Swift Pro Vaporizer
Flowermate Swift Pro Review by Vape Critic

Related Products

ALD AMAZE - WOW - Wax & Dry Herb Vaporizer , φορητός ατμοποιητής ξηρών βοτάνων και κεριών,πρακτικός με πολύ όμορφο design,ισχυρός και ποιοτικός.

120,00 € 150,00 € -20%

Plenty Vaporizer Ισχυρή θέρμανση , αποτελεσματική ψύξη και ένας πολύ μεγάλος θάλαμος πλήρωσης συνδυασμένα σε μία μόνο συσκευή : το PLENTY . Το αποτέλεσμα είναι άφθονος ατμός με γεύση πρώτης κατηγορίας !

249,00 €

Flowermate Aura Η Flowermate είναι γνωστή για εξαιρετικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές . Έτσι και ο Aura συνεχίζει την παράδοση με αποτέλεσμα ένα φορητό vaporizer σχεδιασμένο για ξηρά βότανα αλλά και έλαια που αποδίδει τέλεια σε πολύ καλή τιμή .

79,00 € 99,00 €

G Pen Elite Vaporizer Το πιο πρόσφατο vaporizer από την Grenco Science , το G Pen Elite είναι ότι καλύτερο μας έχει δώσει . Μικρό , εργονομικό , πολύ ποιοτικό και με τον μεγαλύτερο κεραμικό θάλαμο στην κατηγορία του .

151,20 € 189,00 € -20%

DaVinci - IQ Vaporizer Η DaVinci επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο ατμοποιητή που είναι πιο κομψός και μοντέρνος από οποιοδήποτε άλλο premium φορητό vaporizer που έχουμε δει . Το DaVinci IQ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από ένα high-end φορητό εργαλείο , εξασφαλίζοντας μια άψογη εμπειρία ...  

249,00 € 259,00 €

Crafty Vaporizer Για την Storz & Bickel (ο κατασκευαστής των vaporizer Volcano) το Crafty είναι το μικρότερο φορητό μοντέλο τους μέχρι σήμερα. Κατασκευασμένο στη Γερμανία , το Crafty σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα , την ποιότητα και την αντοχή .

299,00 €

Vapocane Ένας έξυπνος τρόπος για να μετατρέψετε ένα Bong σε Vaporizer !

29,90 €

Mighty Vaporizer *New Model* Το κορυφαίο φορητό vaporizer , καμάρι της γερμανικής Storz&Bickel σε νέα έκδοση με αναβαθμισμένη μπαταρία 20% !

348,00 €

Vivant Alternate Vaporizer Βασισμένο στο διάσημο Crafty αλλά με δική του προσωπικότητα , ένα vaporizer με σούπερ οικονομική τιμή για την ποιότητα άτμισης που προσφέρει !

129,00 €

Flowermate V5.0S Pro Το Flowermate V5.0S Pro είναι η ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους λάτρεις του ατμίσματος . Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει συνεχής και γευστικούς ατμούς .

169,00 €

Flowermate V5.0s Pro - Mini Το Mini Pro είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα διακριτικό , κομψό , τσέπης με  πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας vaporizer σε προσιτή τιμή !

150,00 €

PAX 3 Complete Kit Το PAX 3 είναι ένα τέλειο Vaporizer αν ψάχνετε για ένα κομψό , εξαιρετικά φορητό και έξυπνο καθημερινό ατμοποιητή που λειτουργεί εξαιρετικά καλά με τα ξηρά βότανα αλλά και έλαια .

249,00 €

Alpinetop - eMatch O πρώτος ηλεκτρονικός κεραμικός αναπτήρας που τροφοδοτείται από mod αλλά και ένας νέος τρόπος ατμίσματος καπνού και βοτάνων !

24,80 €

Tesla Mini DUO CBD/Wax Kit Έφτασε το υπέρτατο κιτ από την Teslacigs ! Με δύο επιλογές άτμισης , έλαια CBD ή WAX !

29,90 €

Diem Cigarette & Herb Vaporizer Ένας εναλλακτικός - επαναστατικός τρόπος πρόσληψης νικοτίνης με στόχο την διακοπή του κανονικού τσιγάρου είναι πλέον γεγονός !

78,00 €

iV-1 Vaporizer Πολύ μικρό και συμπαγές μέγεθος , με φίλτρο νερού για έξτρα δροσιά και γεύση !

140,00 €