Flowermate Swift Pro

New product

Flowermate - Swift Pro Vaporizer

Ο μόνος vaporizer με 100% πραγματική συναγωγή θερμότητας σε αυτή την τιμή . Απίστευτη γεύση , αρκετή οικονομία και πολλά αξεσουάρ .

150,02 € με ΦΠΑ

-31.5%

219,00 € με ΦΠΑ

Flowermate - Swift Pro Vaporizer

Το FlowerMate Swift Pro είναι ένα εύκολο στη χρήση vaporizer που προσφέρει εξαιρετική γεύση . Διαθέτει πλήρη θέρμανση με συναγωγή όπου θερμαινόμενος αέρας περνάει μέσα από τα βότανα. Το τοίχωμα του θαλάμου θέρμανσης μπορεί να αντικατασταθεί με κάθε υλικό που παρέχει μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία άτμισης και γεύσης . Ο αέρας του Swift Pro είναι απομονωμένος , εξαλείφοντας όλες τις αλλοιώσεις που παράγονται από τα ηλεκτρονικά μέρη . Ο μονοψήφιος έλεγχος θερμοκρασίας επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση μεταξύ 60 ° C και 230 ° C .

Χαρακτηριστικά :

 • Ένα από τα ελάχιστα vaporizer με 100% συναγωγή θερμότητας που κυκλοφορούν σήμερα

 • Θάλαμος με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει το αγαπημένο σας μείγμα αρωματοθεραπείας

 • Πλήρως απομονωμένη διαδρομή αέρα για να εξαλειφθεί το πρόβλημα αλλοίωσης της γεύσης

 • Ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει την ακριβή θερμοκρασία και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας που απομένει

 • Εύρος θερμοκρασιών που κυμαίνεται από 60°C έως 230°C και μπορεί να ρυθμιστεί με αυξομείωση 1 βαθμού

 • Η μπαταρία χρησιμοποιεί κανονικό φορτιστή micro-USB οπότε είναι πάντα εύκολο να βρείτε έναν αν δεν έχετε τον δικό σας ή να χρησιμοποιείτε power bank 

Περιεχόμενα Συσκευασίας :

 • Ξύλινο Τοίχωμα Θαλάμου από Αφρικανικό Παλίσανδρο

 • Ξύλινο Τοίχωμα από Παλίσανδρο Νότιας Αμερικής

 • Τοίχωμα Θαλάμου από Μπαμπού

 • Τοίχωμα Θαλάμου από Βοριοπυριτικό Γυαλί

 • Τζαμάκι Θαλάμου από Ανοξείδωτο Ατσάλι

 • Τζαμάκι Επιστομίου

 • Εργαλείο Συσκευασίας και Μύτη (Dabber)

 • Καπάκι Γεμίσματος

 • Εργαλείο Αφαίρεσης Θαλάμου

 • Βούρτσα Καθαρισμού

 • Καλώδιο Φόρτισης USB

Σε όλα τα Vaporizers προτείνουμε τις 2-3 πρώτες φορές να τα λειτουργείτε πάντα χωρίς υλικό για αποστείρωση αλλά και να καούν τυχόν υπολείμματα από την διαδικασία παραγωγής όπως π.χ σκόνες ή λάδια .
Για να διατηρείτε το vaporizer σας σε καλή κατάσταση είναι απαραίτητη μια στοιχειώδης συντήρηση και καθαρισμός ώστε να έχει καλή τζούρα και γεύση .
Δεν υπάρχει μία θερμοκρασία ενιαία για όλα τα βότανα , υπάρχουν προτεινόμενες και μπορείτε να βρείτε την αγαπημένη σας με λίγη εξάσκηση και πειραματισμό . 
Τα βότανα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι αλεσμένα και ξερά για καλύτερο αποτέλεσμα . Ο θάλαμος πρέπει να γεμίζει αλλά να αφήνουμε χώρο να αναπνέει για να κυκλοφορήσει ο θερμός αέρας επαρκώς .
Να θυμάστε ότι αναπτύσσονται θερμοκρασίες άνω των 200°C και ο θάλαμος καίει !

[TIPS] Flowermate Swift Pro Vaporizer
Flowermate Swift Pro Review by Vape Critic

Related Products

Plenty Vaporizer Ισχυρή θέρμανση , αποτελεσματική ψύξη και ένας πολύ μεγάλος θάλαμος πλήρωσης συνδυασμένα σε μία μόνο συσκευή : το PLENTY . Το αποτέλεσμα είναι άφθονος ατμός με γεύση πρώτης κατηγορίας !

249,00 €

Vapocane Ένας έξυπνος τρόπος για να μετατρέψετε ένα Bong σε Vaporizer !

29,90 €

Mighty Vaporizer *New Model* Το κορυφαίο φορητό vaporizer , καμάρι της γερμανικής Storz&Bickel σε νέα έκδοση με αναβαθμισμένη μπαταρία 20% !

348,00 €

Arizer Extreme Q Vaporizer Ο Arizer Extreme είναι ένας επιτραπέζιος ατμοποιητής υψηλής ποιότητας που είναι πολύ εύκολος στη χρήση . Μπορείτε είτε να εισπνεύσετε απευθείας , χρησιμοποιώντας το βολικά περιστρεφόμενο σωλήνα , είτε πρώτα να γεμίσετε με  ατμό το μπαλόνι και να εισπνεύσετε μετά τον δροσερό ατμό του ...

249,00 €

Vivant Alternate Vaporizer Βασισμένο στο διάσημο Crafty αλλά με δική του προσωπικότητα , ένα vaporizer με σούπερ οικονομική τιμή για την ποιότητα άτμισης που προσφέρει !

96,75 € 129,00 € -25%

Flowermate V5.0S Pro Το Flowermate V5.0S Pro είναι η ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους λάτρεις του ατμίσματος . Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει συνεχής και γευστικούς ατμούς .

169,00 €

Flowermate V5.0s Pro - Mini Το Mini Pro είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα διακριτικό , κομψό , τσέπης με  πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας vaporizer σε προσιτή τιμή !

150,00 €

Tesla Mini DUO CBD/Wax Kit Έφτασε το υπέρτατο κιτ από την Teslacigs ! Με δύο επιλογές άτμισης , έλαια CBD ή WAX !

29,90 €

Diem Cigarette & Herb Vaporizer Ένας εναλλακτικός - επαναστατικός τρόπος πρόσληψης νικοτίνης με στόχο την διακοπή του κανονικού τσιγάρου είναι πλέον γεγονός !

78,00 €

iV-1 Vaporizer Πολύ μικρό και συμπαγές μέγεθος , με φίλτρο νερού για έξτρα δροσιά και γεύση !

140,00 €

Vivant - Dabox Έχοντας 40 Watt άμεση ισχύ στις άκρες των δακτύλων σας, ετοιμαστείτε για την πιο έντονη ατμιστική εμπειρία από ένα wax vaporizer !

49,00 €