Geekvape - Ammit RDA MTL

New product

Geekvape - Ammit RDA MTL

Ο νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής Ammit RDA της Geekvape είναι ο απόλυτος Mouth To Lung ατμοποιητής !

29,90 € με ΦΠΑ

Geekvape - Ammit RDA MTL

Ο νέος επισκευάσιμος ατμοποιητής Ammit RDA της Geekvape είναι ο απόλυτος mouth to lung ατμοποιητής (MTL, τσιγαρίσιος ατμοποιητής με σφιχτή τζούρα) . Ο Ammit RDAείναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει ένα τρισδιάστατο σύστημα ροής αέρα (3D Airflow) . Το σύστημα airflow του ατμοποιητή μεταφέρει αέρα από την κορυφή προς τα κάτω δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη γεύση παράλληλα διατηρώντας σωστή θερμοκρασία του ατμού και την μηδενική απώλεια υγρού και διαρροών . Έχει δώδεκα επιλογές ρύθμισης ροή αέρα παρέχοντας πολλούς διαφορετικούς τρόπους ατμίσματος καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις πολλών διαφορετικών χρηστών .

Ammit Ατμοποιητής Geekvape

Ο σχεδιασμός ροής αέρα Surround μεταφέρει από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις αέρα απευθείας μέσα από την αντίσταση περικυκλώνοντας την και παράγοντας έτσι ατμό με αξεπέραστη γεύση και σωστή αντίληψη όλων των αρωμάτων .

Ammit Geekvape RDA 

Ammit ατμοποιητής

Ammit Geekvape

Πρωτοποριακή δομή διπλού στρώματος στο εσωτερικό του ατμοποιητή για να παρέχει γρήγορη και σωστή ψύξη  απορροφώντας την θερμότητα ταχύτατα .

Ammit Geekvape

Drip Tips εξαιρετικής κατασκευής με σπείρωμα 510 σε δύο διαφορετικές διαμέτρους για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις .

Ammit Drip Tip RDA Geekvape

Χαρακτηριστικά :

Μέγεθος : 22 * 38.3 χιλιοστά

Deck : Single Coil (Μονή αντίσταση)

Χρώματα : Stainless Steel

Επιστόμιο : 510

Περιεχόμενα συσκευασίας :

1 * Amit MTL RDA

1 * Stainless Steel Drip Tip

1 * Drip Tip 2mm

1 * Allen Key

1 * Ανταλλακτικά

1 * Κατσαβίδι

1 * Clapton Coil 0.7Ω

1 * Εγχειρίδιο χρήσης

Geekvape Ammit RDA

Related Products

Vandy Vape - Bonza RDA O ατμοποιητής Bonza της Vandy Vape ήρθε κι αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στην κατηγορία RDA .

36,80 €

Council Of Vapor - RHXT RDTA

34,80 €

Council Of Vapor - ROYAL HUNTER X RDA Ο Royal Hunter X είναι η εξέλιξη των ήδη πολύ επιτυχημένων ατμοποιητών Royal Hunter και Royal Hunter Mini .

29,80 €

Vandyvape - Pulse 22 BF-RDA Atomizer Ο νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape και τον Tony B, Pulse BF RDA!

32,00 €

Vandyvape - Multi-color Pulse 22 BF-RDA Atomizer Ο νέος ατμοποιητής από την Vandy Vape και τον Tony B, Pulse BF RDA!

34,80 €

Vandyvape - Pulse 24 BF-RDA Atomizer Άριστη ποιότητα κατασκευής, απίστευτη γεύση, μεγάλη παραγωγή ατμού και εύκολο στήσιμο. Τι άλλο να ζητήσει ένας ατμιστής; 

36,80 €

Geekvape - Athena BF RDA Atomizer

33,80 €

TigerTek - Springer S RTA Ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό deck του που δεν έχει βιδάκια κι έτσι οι αντιστάσεις στήνονται εύκολα χωρίς κατσαβίδι . 

34,00 €

Augvape - Boreas V2 RTA O Boreas V2 της Augvape είναι ένας dripper ατμοποιητής με επιλογή στη χωρητικότητα της δεξαμενής ανάμεσα σε 2.5ml και 5ml . 

39,80 €

CopperVape - Narba RDTA O ατμοποιητής Narba της CopperVape είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι κι έχει διάμετρο 22mm .  

25,80 €

Cthulhu - Hastur MTL RTA Ο ατμοποιητής Hastur έχει σχεδιαστεί για χρήστες που αρέσκονται στον MTL τρόπο ατμίσματος .

42,80 €

Blitz Enterprises - Intrepid RTA Μπορεί να λειτουργήσει με μονή ή διπλή αντίσταση και διαθέτει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα συστήματα ροής που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή , συνδυάζοντας μαζική παραγωγή ατμού με απαράμιλλη απόδοση της εκάστοτε γεύσης .

39,80 €

TigerTek - Morphe RDA O ατμοποιητής Morphe της Tigertek είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία RDA αυτήν τη στιγμή .

39,80 €

CopperVape - Skyline RTA O Skyline ατμοποιητής της CopperVape προσφέρει επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως MTL , όσο και ως DTL .  

34,80 €

Augvape - Merlin MTL RTA O Merlin ατμοποιητής της Augvape έχει μια τρύπα για τη διοχέτευση του αέρα ακριβώς κάτω από την αντίσταση , για βέλτιστη απόδοση της γεύσης !

39,80 €

Wake RTA Με ποιότητα της κατασκευής και μοδάτο σχεδιασμό υψηλότατου επιπέδου !

48,80 €

Kaees - Solomon RTA O Solomon της Kaees είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής που διαθέτει το build deck του στο μεσαίο τμήμα και είναι εξαιρετικά αγώγιμος χάρη στην επιχρυσωμένη εσωτερικά κατασκευή του .

38,80 €

Dejavu RDTA Μία εναλλακτική πρόταση που διαφέρει από τα συνηθισμένα ...

54,80 €

Digiflavor - Pharaoh Mini RTA O Pharaoh Mini RTA είναι μια ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου της Digiflavor με σημαντικές όμως βελτιώσεις .

44,80 €

Geek Vape - Zeus RTA O πολυαναμενόμενος  ατμοποιητής Zeus της Geek Vape ήρθε για να αναδειχτεί και να εδραιωθεί στη συνείδηση των ατμιστών !

39,80 €

Hotcig - Centaur RTA Ένας νέος ατμποιητής στην κατηγορία RTA , σχεδιασμένος για να ταιριάξει με τις ανάγκες του κάθε ατμιστή ...

41,50 €

SXK - Entheon RDA Iδιαίτερα πρακτικός με τα δύο posts που διαθέτει , κάνει το στήσιμο αντιστάσεων παιχνιδάκι ...

24,80 €

Digiflavor - Siren 2 GTA Διατηρεί το πετυχημένο design του προκατόχου του με τη δεξαμενή να είναι πολύ κοντά στο επιστόμιο για μια πιο γευστική ατμιστική εμπειρία .

37,80 €

Oumier - WASP Nano RDA Με τα χαρακτηριστικά του ρυθμιζόμενου συστήματος ροής αέρα και του εύκολου στησίματος , θα σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία ...

19,80 €

SXK - Kryten RDA O Kryten ατμοποιητής αποτελεί τον διάδοχο του απόλυτα επιτυχημένου Hadaly RDA .

22,50 €

SXK - Le Zephyr RDA O Le Zephyr είναι ένας οικονομικός dripper ατμοποιητής , ο οποίος απευθύνεται σε ατμιστές με περιορισμένο budget αλλά αρκετές απαιτήσεις !

13,80 €

SXK - Haku RDA Ο Haku της SXK είναι ένας dripper ατμποποιητής διαμέτρου 22mm , κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι . 

23,80 €

Timesvape - Apex RDA O Apex της Timesvape είναι ένας ατμοποιητής διαμέτρου 25mm που ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό deck του με 16 posts για στήσιμο είτε μονών , είτε διπλών αντιστάσεων .

39,80 €

Desire - Mad Dog V2 RDA O Mad Dog V2 είναι ένας νέος εξαιρετικός dripper ατμοποιητής της Desire , διαμέτρου 24mm .

39,80 €

Wotofo - Bravo RTA O Bravo της Wotofo είναι ένας ατμοποιητής στην κατηγορία RTA που κλέβει τις εντυπώσεις !

44,80 €