Aspire - Nautilus 2s

New product

Aspire - Nautilus 2s

Η Aspire σας φέρνει το νέο Nautilus 2S , μ' ένα κομψό , καμπύλο σχέδιο εξοπλισμένο με αντίσταση BVC 0,4ohm για πνευμονικό άτμισμα και BVC 1,8ohm για τσιγαρίσιο .

34,90 € με ΦΠΑ

Aspire - Nautilus 2s

Η Aspire σας φέρνει το νέο Nautilus 2S τον τελευταίο στη σειρά ατμοποιητών Nautilus 2 , μ' ένα κομψό, καμπύλο σχέδιο εξοπλισμένο με αντίσταση BVC 0,4ohm για πνευμονικό άτμισμα και BVC 1,8ohm για τσιγαρίσιο . Με γέμισμα από πάνω με στεγανοποίηση σιλικόνης και προστασία για τα παιδιά και διατηρώντας συμβατότητα με όλες τις αντιστάσεις Nautilus , σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το άτμισμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας .

Aspire Nautilus 2S Tank slider01

Aspire Nautilus 2S Tank slider02

Aspire Nautilus 2S Tank slider03

Aspire Nautilus 2S Tank slider04

Aspire Nautilus 2S Tank slider05

 Aspire Nautilus 2S Tank slider06

H πλήρωση του Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S Tank slider07

Η αναπλήρωση υγρού στον Nautilus 2S με προστασία για τα παιδιά είναι απλή και χωρίς προβλήματα . Ξεβιδώστε το πάνω καπάκι αριστερόστροφα με λίγες στροφές . Τοποθετήστε τον αντίχειρά σας στο επάνω πώμα πάνω από το σημείο ένδειξης και σπρώξτε μακριά από σας, αυτό θα αποκαλύψει την υποδοχή πλήρωσης . Βάλτε τη μύτη της φιάλης σας στην μεγαλύτερη υποδοχή . Αφού γεμίσετε, σύρετε το επάνω καπάκι στη θέση του και βιδώστε το προς τα κάτω . Το ξεβίδωμα σε συνδυασμό με την ώθηση εξασφαλίζουν ότι ο ατμοποιητής δεν θα έχει διαρροές και θα είναι ασφαλής για τα παιδιά .

Αλλαγή αντίστασης Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S Tank slider08

Η εγκατάσταση της αντίστασης είναι τόσο εύκολη όσο το να ξεβιδώσετε το κύριο σώμα του ατμοποιητή από τη βάση , να αφαιρέστε το γυάλινο σωλήνα και στη συνέχεια να βιδώσετε τη νέα αντίσταση . Στη συνέχεια, βάζετε ξανά το γυαλί στη θέση του και βιδώνετε το κυρίως σώμα . Ο Aspire Nautilus 2S είναι συμβατός με όλες τις αντιστάσεις Nautilus BVC .
Σημείωση : Όταν εγκαθιστάτε μια νέα αντίσταση , γεμίστε με υγρό και αφήστε να περάσουν 5 λεπτά για να επιτρέψετε στο βαμβάκι να κορεστεί πλήρως .

Η συσκευασία περιέχει :
1 x Nautilus 2S Aspire (Προεγκατεστημένη αντίσταση 1,8ohm)
1 x Έξτρα drip tip
1 x Έξτρα γυάλινο σωλήνα
1 x Aντίσταση 0.4ohm BVC
Ανταλλακτικά O-rings
1 x Eγχειρίδιο χρήσης

Related Products

SMOK TFV8 Baby O TFV8 Baby tank είναι ένας νέος ατμοποιητής από τη Smoktech με μέγεθος το 1/3 από τον TFV8.

35,00 €

Kanger CL Tank Atomizer Ατμοποιητής  CL Tank από την Kangertech .

25,00 €

Aspire CE5s Ο Aspire CE5s είναι ένας νέος τύπος ατμοποιητή σχεδιασμένος βάση του παλιού CE5s. 

5,00 €

Joyetech Cubis 2 Atomizer  O νέος CUBIS-2 διαθέτει ρύθμιση εισαγωγής αέρα ακριβείας από το επάνω μέρος και σύστημα αναπλήρωσης υγρού “flip”. 

25,00 €

Smok Spirals Tank  Ο νέος ατμοποιητής Smoktech® έφτασε στην Ελλάδα και συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με τον compact σχεδιασμό .

29,50 €

Aspire Cleito Exo Ένας ατμοποιητής τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζει την απλότητα, το κορυφαίο design και μια απίστευτη ατμιστική εμπειρία! 

34,00 €

SMOK Brit Mini  Εάν θέλετε έναν ατμοποιητή με απίστευτη γεύση, μεγάλη παραγωγή ατμού και εύκολο στην χρήση σε χαμηλά για την εποχή Watt τότε ο  Smok Brit Mini Flavor Tank είναι ο επόμενος ατμοποιητής σας !

22,00 €

Ello Atomizer Ο ατμοποιητής ELLO διαθέτει τις ολοκαίνουργιες αντιστάσεις της σειράς HW, προσφέροντάς σας την απόλυτη εμπειρία με πλούσια γεύση !

33,00 €

Eleaf Melo 4 Ο νέος sub–ohm ατμοποιητής από την Eleaf ! Συνδυάζει μεγάλη παραγωγή ατμού και παράλληλα εξαιρετική γεύση !

24,90 €

Aspire Athos Tank Πυκνά σύννεφα και κορυφαία γεύση !

39,00 €

Smok TFV8 X-Baby Ο νέος TFV8 ήρθε . Πείτε αντίο στις διαρροές και καλωσορίστε την νέα βελτιωμένη γεύση του !

34,80 €

Council Of Vapor - Windrunner Ήρθε για να εκτινάξει τον ουρανίσκο σας από γεύση και να σκοτεινιάσει τον ουρανό από τα ...σύννεφα !!!

29,80 €

Aspire - Revvo Θα εκπλαγείτε από την καινοτομία που έχει ενσωματώσει η Aspire σε αυτό το φανταστικό νέο σχέδιο !

36,80 €

Smok TFV12 Prince O Smok TFV12 Prince είναι από τους πιο δυνατούς sub-ohm ατμοποιητές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ , με κύριο χαρακτηριστικό το απίστευτο εύρος ισχύος που μπορεί να πιάσει με τις αντίστοιχες αντιστάσεις , το οποίο φτάνει μέχρι τα 120W .

47,80 €

Innokin - Zenith Εργαστασιακός, εύκολος στην χρήση και με εξαιρετική γεύση είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε !

29,80 €

Vapefly - Nicolas MTL Sub Ohm Tank O Nicolas της Vapefly είναι ένας ατμοποιητής 22 χιλιοστών που δίνει έμφαση στην άριστη απόδοση της γεύσης . 

29,80 €

Vandy Vape - Maze Sub-Ohm Tank O Vandy Vape Maze είναι ο πρώτος Sub-Ohm BF RDA παγκοσμίως!

29,80 €

Eleaf - GS Basal Ο νέος ατμοποιητής από ανοξείδωτο ατσάλι , GS BASAL , διαθέτει εκλεπτυσμένο σύστημα ροής αέρα και χρησιμοποιεί τα GS Air coils για βέλτιστη γεύση .

14,00 €

Eleaf - ELLO TS Atomizer 2ml Το ELLO TS είναι ένα νέο μέλος της οικογένειας Eleaf ELLO με μια σημαντική διαφορά , η ολοκαίνουργια κομψή εμφάνιση , με πολλές λεπτομέρειες ...

28,80 €

SMOK TFV12 Baby Prince

39,00 €

Aspire Triton Mini , Ο  νέος ατμοποιητής απο την Aspire φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί .

32,00 €

Eleaf - ELLO Duro  Ένα νέο μέλος της οικογένειας Eleaf ELLO , μια πρωτοφανής εμπειρία ατμίσματος ...

28,00 €

Aspire - Cleito Pro Η Aspire με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την τελευταία έκδοση στη σειρά Cleito , παρουσιάζοντας τον ατμοποιητή Cleito Pro .

28,00 €

iJoy - Vpc Unipod Atomizer 2ml Οικονομικός και εύκολος στην χρήση !

16,00 €

Eleaf - GsDrive Μικρός και οικονομικός ατμοποιητής  με πολλές δυνατότητες και συμβατός με τις νέες αντιστάσεις της Eleaf GS Air M (Μesh) .

12,90 €

Eleaf - ijust ECM Συμβατός με δύο αντιστάσεις που παρέχουν πολύ μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και καλύτερη γεύση σε σχέση με τις παραδοσιακές αντιστάσεις διότι θερμαίνονται ομοιόμορφα και πολύ πιο γρήγορα λόγω της μεγάλης επιφάνειάς του σύρματος .

25,00 €

Eleaf - GS Baby  Ο ατμοποιητής GS Baby της Eleaf είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι , διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ροής αέρα και χρησιμοποιεί τα coils του GS Air .

12,00 €

Eleaf - GS Turbo Ο ατμοποιητής GSTurbo έρχεται με νέο σύστημα ελέγχου ροής αέρα με 5 οπές . Θα έχετε τέλεια εμπειρία ατμίσματος απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι ελέγχου αέρα .

10,00 €

Joyetech - Exceed Air Plus Ο Exceed Air Plus με τις αντιστάσεις EX 0.5ohm και EX 1.2ohm MTL παρέχει καθαρή γεύση με κάλο χτύπημα στο λαιμό και μεγάλη παραγωγή ατμού .

24,70 €

Joyetech - ProCore Air Συμβατός με όλες τις αντιστάσεις της σειράς ProC ώστε να έχετε μια μεγάλη γκάμα από αντιστάσεις που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε ατμιστή .

28,00 €